Новото попълнение на Левски Анте Блажевич няма да взима една

...
Новото попълнение на Левски Анте Блажевич няма да взима една
Коментари Харесай

Ивелин Попов прибира по 10 бона на месец на Герена, Блажевич - 9

Новото попълнение на Левски Анте Блажевич няма да взима една от най-високите заплати в клуба. Хърватският защитник ще прибира месечно заплащане от 9000 лв.. Такава сума бе препоръчана и на Драган Михайлович, само че крайният бранител първо не бе склонен с тази ниска за стандартите му заплата, а по-късно не изиска и да подпише контракт за една година, като желанието му бе да получи договор за най-малко две лета.

По този метод швейцарецът с босненски корени напуща „ Герена “ и ще търси шанса си надалеч от България, макар че бе изявил предпочитание да продължи кариерата си в Левски.

Дошлият от босненския Железничар Анте Блажевич парафира със сините на 28 май за две години и ще би трябвало да замести Драган Михайлович на десния фланг на отбраната. Той се трансформира във второто ново попълнение на столичани след Ивелин Попов. Треньорът на Левски Станимир Стоилов желае да притегли още попълнения, само че за момента се водят договаряния с набелязаните. Блажевич не се е пазарил за своята заплата, а е приел опцията да играе на „ Герена “ като късмет за трамплин за своята кариера в Европа.

В същото време заплатата на другото ново попълнение, което бе упоменато нагоре, Ивелин Попов е в размер на към 10 000 лв.. Юношата на сините е направил огромен поклон и се е съгласил на близо 10 пъти по-ниско заплащане от това, което е получавал в Русия. При завръщането си на „ Герена “ Попов съобщи, че обличането на синия екип не е въпрос на пари, а чест и изпълнена фантазия. В момента шведското крило Джонатан Морсей, който е свободен сътрудник, се пазари със сините за заплатата си и в случай че се стигне до позитивна развръзка, ще премине на „ Герена “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР