Новото попълнение на Борусия (Дортмунд) Никлас Зюле вярва, че може

...
Новото попълнение на Борусия (Дортмунд) Никлас Зюле вярва, че може
Коментари Харесай

Никлас Зюле: Дортмунд може да събори Байерн

Новото попълнение на Борусия (Дортмунд) Никлас Зюле има вяра, че може да завоюва титли с новия си отбор. Защитникът ще опита да помогне на " жълто-черните " да понижат разликата с Байерн, от където си потегли след пет трофеи в Германия и една Шампионска лига.

" Когато приказвах с клуба, усетих връзка с упоритостите, с това, което съм претърпял и това, което желая да реализира. Шансът да реализира тези цели с Борусия беше необикновено вълнуваща опция и нямам самообладание за идващия сезон. Искам да играя значима роля и да имаме триумфи. Уверен съм, че мога да изиграя моята роля за реализиране на задачите ", показа Зюле.
 Борусия (Дортмунд) желае 120 милиона евро за Джуд Белингам
Борусия (Дортмунд) желае 120 милиона евро за Джуд Белингам

Реал (Мадрид), Ливърпул и Манчестър Юнайтед демонстрират интерес към национала на Англия

" Има разнообразни характери във футбола, разнообразни водачи. Аз не съм от най-гласовитите, само че давам образец с играта си. В Байерн не бях този, който да вика на съотборниците. Знам какво мога и какво способствам. Вече познавам много от момчетата в тима. Имаме големи качества и можем да реализираме доста ", добави той.

Бранителят не тормози, че идва от Байерн и има вяра, че ще завоюва почитателите: " Най-добрият метод е посредством добра игра. Хората ще видят, че се боря за цветовете на клуба. Играл съм тук като противник и постоянно съм очаквал с неспокойствие тези мачове, тъй като мисля, че методът, по който " Жълтата стена " застава зад тима е неповторим.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР