Новото Peugeot 408 беше представено през август в изключително впечатляваща

...
Новото Peugeot 408 беше представено през август в изключително впечатляваща
Коментари Харесай

Първото издание на Peugeot 408 Hybrid може да бъде поръчано онлайн - видео

Новото Peugeot 408 беше показано през август в извънредно впечатляваща транспарантна въртяща се сфера " The Sphere " в Лувъра-Ланс във Франция. Това лимитирано издание на новото First Edition Hybrid 225 e-EAT8 може да бъде поръчано онлайн преди формалното стартиране на модела на пазара през 2023 година

Договорът за лизинг може да бъде подписан единствено с няколко клика през Peugeot Financing Store https://financing.peugeot.store/konfigurator/. Условията на лизинговото предложение могат да бъдат определени сред 24, 36 и 48 месеца и сред 10 000 км или 15 000 км/година. Онлайн екип също по този начин подсигурява, че процесът на поръчка протича безпрепятствено. Включен е и комплект истински цялостни зимни джанти (19 цола) в това число и монтаж.

Първото издание на новия Peugeot 408 Hybrid 225 e-EAT8 с мощ 165 кВт/225 к.с. и комбинира впечатляващ дизайн, съвременна технология и удобно съоръжение. Фокусът на шикозния французин е върху висококачественото покритие на интериора, съчетано със съгласуваност, която интегрира новаторски технологии, с цел да направи преживяването при шофиране и пътешестване още по-интуитивно.



От стартирането на пазара новият Peugeot 408 ще се предлага във разновидностите на съоръжение Allure, Allure Pack и GT. Първата му обществена поява ще се състои на автомобилното ревю в Париж и е планувана за 17-23 октомври 2022 г.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР