Новото крило на Левски се казва Здравко Димитров. Младежкият национал

...
Новото крило на Левски се казва Здравко Димитров. Младежкият национал
Коментари Харесай

Сините взеха още един младежки национал

Новото крило на Левски се споделя Здравко Димитров. Младежкият национал идва от Септември, с цел да укрепи " сините " през сезон 2019/2020 година. 20-годишният футболист от няколко години е наблюдаван от " сините ", като беше покрай трансфер по времето на Николай Митов, само че тогавашният противоречив шеф Даниел Боримиров беше срещу сходна договорка.

Той има 40 мача с професионалния футбол със Септември, в които е вкарал четири попадения. Младокът има и един сезон с екипа на Локомотив (София), с който загуби баража за влизане в елита против Витоша (Бистрица) през 2018 година. За " железничарите " Димитров има 24 мача и 2 гола, като точно положителното му показване в " Надежда " накара притежателят на Септември Румен Чандъров да го върне в отбора, където се наложи в титулярния сезон през последната акция, изигравайки 29 срещи, в които означи две попадения.

Така Димитров идва на " Герена " в пакет с Асен Чандъров, като двамата юношески национали са част от тактиката на шефовете на стадион " Георги Аспарухов ", който желаят да залагат на млади български играчи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР