Новото Ferrari Purosangue вече се превърна в най-популярния модел на

...
Новото Ferrari Purosangue вече се превърна в най-популярния модел на
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо и Златан Ибрахимович си купиха кросоувъри Ferrari

Новото Ferrari Purosangue към този момент се трансформира в най-популярния модел на марката и е много издирван от звездите от разнообразни сфери на шоу промишлеността. Футболистите не вършат изключение, което излиза наяве от обстоятелството, че неотдавна първият кросоувър Ferrari беше закупен от двама звездни футболисти - Кристиано Роналдо и Златан Ибрахимович.

Златан Ибрахимович беше видян да кара новото си Ferrari Purosangue в центъра на Милано - той отиде с него да пазари с приятелката си. Футболистът си подари за рождения ден този кросоувър, който се отличава с интериор в бордо.

 Кристиано Роналдо и Златан Ибрахимович си купиха кросоувъри Ferrari (ВИДЕО) - 3

Златан Ибрахимович има традиция - всяка година се глези с чисто ново Ferrari на рождения си ден. Преди това спортистът си подари Ferrari Monza, Daytona, SF90 Stradale и 812 Competizione.
А Кристиано Роналдо неотдавна сподели новото си Ferrari Purosangue в своя Instagram профил. Кросоувърът е следващото украшение в голямата му сбирка от коли, която включва Bugatti Centodieci, Veyron и Chiron, както и McLaren Senna и няколко лимузини Rolls-Royce.

Ще напомним, че кросоувърът Ferrari Purosangue коства 390 000 евро в базовата си настройка. Четириместният автомобил е оборудван с 6.3-литров V12 мотор с мощ 725 конски сили и е в положение да форсира до 100 км/ч за 3.3 секунди и да доближи оптималната скорост от 310 км/ч.

 Кристиано Роналдо и Златан Ибрахимович си купиха кросоувъри Ferrari (ВИДЕО) - 4
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР