Новосформираната от Volvo Cars марка Polestar разпространи първата снимка и нова информация

...
Новосформираната от Volvo Cars марка Polestar
разпространи първата снимка и нова
информация
Коментари Харесай

Първа снимка и нови подробности за електромобила Polestar 2

Новосформираната от Volvo Cars марка Polestar разпространи първата фотография и нова информация за втория си, само че първи изцяло електрически, модел, наименуван Polestar 2.

От Polestar анонсират, че производството на електромобила ще стартира малко след това на неповторимият plug-in хибрид , който се чака да се качи на поточната линия на марката по-късно през тази година.

От Polestar споделят също по този начин, че Polestar 2 ще бъде показан публично единствено след наколко седмици и паралелно с това ни представят и част от параметрите на електромобила.

Polestar 2 ще предложи самостоятелен пробег от около 300 благи или 480 километра, а мощността на задвижващата му система ще бъде към 400 конски сили.

Световна премиера на борда на Polestar 2 ще направи новата Гугъл Android HMI бордова система, включително и на виртуалният асистент на интернет колоса.

От разясняват също така и цената на електрическия автомобил си, като споделят че тя ще бъде съпоставима с тази на Tesla Model 3, само че колата ще се предлага също така и под формата на месечен абонамент.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР