Новосъздаденият клуб по кану-каяк "Дунав" - Русе, воден от треньорките

...
Новосъздаденият клуб по кану-каяк "Дунав" - Русе, воден от треньорките
Коментари Харесай

Новосъздаденият клуб по кану каяк Дунав - Русе търси помощ

Новосъздаденият клуб по кану-каяк "Дунав " - Русе, воден от треньорките Ева Пашева и Маринела Цонева, търси помощ за децата, занимаващи се със спорт.

Клубът разгласява дарителско писмо на формалната си страница във Facebook:

ДАРИТЕЛСКО ПИСМО

С това писмо ви призоваваме да подпомогнете една същинска идея за деца, който са от 10- 18 годишна възраст и упражняват обичания си спорт кану- каяк, желанието им е да продължат да се развиват по този път.

Това дарителско писмо го пишем към всички хора, жители, шефове и притежатели на компании, който желаят да оказват помощ от сърце на тези 32 деца, възпитаници от Спортно учебно заведение и други учебни заведения в Русе. Тези деца членуваха в Спортен клуб по кану- каяк „ Георги Демирев” дружно с треньорките си Ева Пашева И Маринела Цонева. Председателката на този клуб Цвета Демирева освободи треньорите и осуети присъединяване на децата в Държавния шампионат, като заключи базата и остави голямо отчаяние в техните детски души.

Всички ние родители, състезатели, треньори и почитатели се хванахме ръка за ръка обединени от идеята да създадем нов клуб, които нарекохме „ Дунав” Русе. В него ще упражняват децата на Русе, който са многократни Републикански първенци на България, национални състезатели, представящи Русе и България и тяхната цел е да имат тим и треньори.

Нашата цел е децата да продължат да се развиват и упражняват с цел да продължат да имат високи спортни резултати.

Децата ще бъдат образец за други деца в гр. Русе, по какъв начин би трябвало да пораства крепко и отговорно потомство, научено на труд и създаване на ценностна система. Спорта кану- каяк е един от най- красивите и тежки спортове, децата се построяват феноменално и физически и душевен.

За да се реализира пълноценно тяхната подготовка и фантазията им да продължат да се занимават с обичания си спорт е нужна материална част която е скъпа, една едноместна лодка коства според от производителя и възрастта на детето от 1600- 6000лв. Едно весло коства от 300-800лв. Имаме и потребност от спортни уреди като: лостове, пудовки, дискове, ластици, медицински топки и други

От сърце ви се молим да помогнете, който с каквото може и с колкото може, с цел да спасим идеята и Олимпийския принцип „ Дойдох видях и победих”

Ние от наша страна можем да популяризираме вашата компания на лодките, греблата и екипите.

НЕКА ЗАЕДНО ОБЕДИНЕНИ В ИМЕТО НА ДЕЦАТА ДА ИМ ПОМОГНЕМ ОТ РАЗОЧАРОВАНИЕТО, КОЕТО ИМА В ТЕХНИТЕ НЕВИНИ ДУШИ И ДА ИМ ДАДЕМ ЛЪЧ НАДЕЖДА.

Банкова сметка

СДРУЖЕНИE СККК „ ДУНАВ”- РУСЕ

Гр.Русе ул. Професор Баларев” №1

КЛИЕНТСКИ №. М60956

IBAN: BG03RZBB91551015068255 в лв.

IBAN: BG62RZBB91551015068260 в eur

IBAN: BG RZBB9155

За повече информация:

Старши треньор и Председател на СККК” Дунав”- Русе Ева Пашева

GSM: 0887424215

Email:
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР