Новоприетият е повторение на това, което беше направено през март

...
Новоприетият е повторение на това, което беше направено през март
Коментари Харесай

Мангъров смеси ваксините срещу коронавирус с фашизъм, дава данни, които не съвпадат с официалната статистика

Новоприетият е повтаряне на това, което беше направено през март и април предходната година. Това съобщи доцент Атанас Мангъров на конференция в Българска телеграфна агенция на тематика " Светът сред политическия и медицинския опит ".

Припомняме, че Мангъров беше претендент за народен представител от АБВ на изборите на 4 април, само че за изборите на 11 юли не се кандидатира.

Според доцента, представянето на данните за развиването на пандемията не е правилно - давало се заболяемост на 100 000 души население. Миналата година са умряли повече хора от други болести спрямо предходните години. Това се дължи на несъответстващото действие на нашата здравна система, сподели инфекционистът и изиска даващите информацията за пандемията " да бъдат съдени за всяване на боязън ".

За следващ път Мангъров предизвести, че от имунизациите против ковид се очаквало доста, а в действителност там имало единствено един антиген (протеин, белтък са синоними на " антиген " ) против който за един вирус не е проблем да се видоизмени и да откри метод да го заобиколи..

Доц. Мангъров се надява имунизацията да не става наложителна, тъй като за него " това е фашизъм ". Който желае да се имунизира, дано да се имунизира, само че това абсолютизиране на имунизациите, на PCR теста – това е медицински парадокс и безсмислица и не трябва да се позволява, акцентира специалистът.

" За вируса не е проблем да заобиколи имунизациите. Това се пренебрегва, не се споделя в нашия проект за справяне с COVID-19, а е упоменато на 7-8 страница в проекта, като не се взима поради в издаването на документи, прекосяване на граници, затваряне или отваряне на каквото и да е ", твърди доцент Мангъров.
 Неваксинираните в Китай остават отвън учебни заведения, лечебни заведения и търговски центрове Неваксинираните в Китай остават отвън учебни заведения, лечебни заведения и търговски центрове
Милиони китайци са изправени пред забрани да се появяват на обществени места, в това число учебни заведения, лечебни заведения и търговски центрове, с изключение на ак...

Вижда се, че в другите страни от ден на ден стартира да се демонстрират признаци на здрав разсъдък и може би в Англия ще отпаднат всички ограничения против COVID-19, макар че там непрестанно се усилва броят на новозаразените, добави инфекционистът.

" Ние не желаеме да разберем и тези, които ни управляват и ни споделят, че методът е да се оправяме е да се затворим. Да, само че виждате какво става в Южна Африка – хората обедняват и се получават неконтролируеми улични боеве. Трябва ли да се докараме до това състояние, с цел да ни пристигна мозъка до главата ", запита той.

Това, което би трябвало да се направи е, че би трябвало да се работи по естествения метод и по този начин, както се е работило при всички явления в човешката история, посъветва доцент Мангъров.

Коронавирусът е една остра вирусна зараза, която не се лекува с антибиотици и хората умерено можели да бъдат лекувани у дома, уточни той. Този вирус, колкото и да не ни се желае, ще премине през цялото население на земното кълбо. Една от аргументите сега ние да сме с по-добри резултати от доста други страни е, че ние направихме български вид на шведския модел, който ние не желаеме да си го кажем, сподели той.

Никой не постави старания да откри до каква степен сме стигнали в действителност и всички останали хора трябвало да живеят по-нормалния метод. Лекарите, чието обвързване е да се грижат би трябвало да се пазят, прикани доцент Мангъров.
 Протести във Франция против наложителното имунизиране против ковид Протести във Франция против наложителното имунизиране против ковид
Полицията в Париж употребява сълзотворен газ, с цел да разпръсне стачкуващите които излязоха по улиците на Франция, недоволни от въвеждане...

По думите му коронавирусът е феномен, който се е случвал неведнъж в историята на човечеството и досега доста дребна част от тези неща, които са се случвали са били забелязвани от окото на човечеството.

" Пандемията нямаше да я видим, тъй като главният способ бяха PCR тестванията. Ако всичко това се беше случило няколко години преди този момент, ние нямаше да видим това, което се случва с нас ", посочи доцент Мангъров, като не за пръв път споделя това.

Той регистрира, че данните за предходната година демонстрират, че в Съединени американски щати има към 400 000 души, които са умряли. Това е една смъртност, която е съпоставима със смъртността на сезонния грип, по думите му. Имаме проблем, само че той не е подобен, който да постанова всичко, което се случи, уточни той. ревизира и съгласно формалните данни за сезон 2019 - 2020 година в Съединени американски щати има към 22 000 умряли от грип, за сезон 2018 - 2019 година са 34 000, за сезон 2017 - 2018 година са 61 000, което е най-голямото число от 2010 година насам. Няма обаче нито една година, в която жертвите на грипа в Съединени американски щати да се приближават даже до 100 000, да не приказваме за 400 000!

Мерките не работят и те няма по какъв начин да работят без значение какво се постанова и оповестява. Много хора се изплюха върху дипломите си от това, което виждаха и знаеха, като започнаха да приказват нелепости и глупости, безапелационен е доцент Мангъров.

С тези затваряния при островни страни са изцяло несъответстващи. Всяка страна стартира да гледа на себе си като един остров, който като се затвори задоволително компактно ще се оправи с казуса с инфекцията, разяснява още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР