Новоназначеният областен управител на Област Кюстендил инж. Александър Пандурски официално

...
Новоназначеният областен управител на Област Кюстендил инж. Александър Пандурски официално
Коментари Харесай

Александър Пандурски пое поста областен управител на Кюстендилска област от Катя Димитрова   

Новоназначеният регионален шеф на Област Кюстендил инж. Александър Пандурски публично встъпи в служба. Това стана на гала по алегорично предаване на властта от досегашния регионален шеф Катя Димитрова, която се състоя през днешния ден в постройката на Областна администрация-Кюстендил.

„ Нашата съществена задача е да проведем едни почтени и транспарантни избори, в които да не допуснем платен избор, да създадем по този начин, че всеки един жител на област Кюстендил да може да даде своя глас за политическата групировка, която най-близко отразява неговите визии “, съобщи инж. Пандурски при поемането ва поста.

„ Знаем в каква конюнктура всичко това ще се организира – няколко рецесии, които ни натискат от всички страни, подбудени от военните дейности в Украйна, от галопиращата инфлация, от енергийната рецесия, от цялостната обстановка в обществото, където разделянето стартира още веднъж да придобива ритъм. Ние ще се стремим – аз имам вяра, че ще го реализираме, тъй като имаме добър екип, в границите на опциите на Областната администрация. Ще създадем всичко допустимо, с цел да може спокойствието измежду жителите да бъде преди всичко. Резултатите, които ще реализираме би трябвало да бъдат – всичко в името на жителите, в името на спокойствието и увереността в утрешния ден. “, уточни още новият регионален шеф на Област Кюстендил.

И инж. Александър Пандурски, и досегашният регионален шеф Катя Димитрова заявиха последователност в своята работа.

„ Част от започнатото от господин Пандурски през 2021 година аз се пробвах да довърша – издаване на позволение за градеж на депото за боклуци в с. Джерман. Той беше издал предходните позволения за градеж за компостираща и сепарираща апаратура. Също по този начин следва осъществяване на процедура за избор на реализатор за разчистване на р. Банщица, което също беше стартирано по времето на господин Пандурски.

Считам, че аз изпълних задължения са за правда, който поех, когато встъпих в служба. За мен беше чест да бъда на този пост. Пожелавам на господин Пандурски доста триумфи и ползотворна работа. Вярвам, че ще продължите сполучливо да ръководите Областната администрация и да се грижите за жителите на област Кюстендил “, съобщи при символичното предаване на властта Катя Димитрова.

С благопожелание да подписва значими документи, тя подари на инж. Александър Пандурски комплект писалки. Той, от своя страна, изрази признателност за работата й с букет красиви цветя.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР