Новоназначеният, без конкурс, директор на Национален парк Рила Владимир Милушев

...
Новоназначеният, без конкурс, директор на Национален парк Рила Владимир Милушев
Коментари Харесай

Новият директор на парк Рила е в конфликт на интереси


Новоназначеният, без конкурс, шеф на Национален парк Рила Владимир Милушев е в спор на ползи и в несъответственост да заема длъжността. Това е по този начин, тъй като е шеф на неправителствена организация. Нещо, което е безусловно неразрешено от закона.

 Владимир Милушев е назначен при започване на март, макар че по това време е шеф на клон Беласица в, доближената до настоящето управление на Министерство на околната среда и водите, Българска фондация Биоразнообразие, която пък е част от казионната коалиция "За да остане природа в България ".

Представляващ фондацията е Петко Цветков, някогашен съпредседател на Политическа партия „ Зелените “, дружно със настоящия министър Борислав Сандов.

Владимир Милошев е някогашен чиновник на Природен парк Витоша, по време на ръководството на Тома Белев, който сегашен зам. министър на екологията. Белев също е в несъответственост, тъй като, когато е назначен е бил ръководител на Асоциация на парковете в България.

Твърденията, че Министерство на околната среда и водите се е трансформирало в една голяма държавна неправителствена организация ще се окажат безусловно правилни. Както по върховете на страната, по този начин и в това министерство, назначения се вършат единствено на хора от приятелско- фамилен кръг. Всички изказвания, че сегашните ръководещи съблюдават законите и са честни се оказват илюзия, тъй като дейностите им демонстрират друго.

Ако се съблюдава закона Владимир Милушев би трябвало неотложно да бъде отхвърлен от поста и да се разгласи конкурс за нов шеф./ ekonovini.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР