Новолунието е най-подходящият момент за отправяне на най-съкровените ни желания.

...
Новолунието е най-подходящият момент за отправяне на най-съкровените ни желания.
Коментари Харесай

В сряда, 20 септември, точно в 08:31:05 часа всички желания ще се сбъднат!

Новолунието е най-подходящият миг за отправяне на най-съкровените ни стремежи. Вярва се, че първите осем часа от него имат най-мощен заряд, по тази причина е най-добре да бъдат употребявани тъкмо те.

На 20 септември 08:31:05 часа у нас ще се следи новолунието за септември, което се отличава с особена мощ.

Четете в новата ни графа ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества

За да извършите вярно ритуала, първо би трябвало да формулирате доста тъкмо и съответно какво желаете, като се стараете желанието да е малко и задоволително ясно. След това го напишете на листче и прекарайте най-малко 15 минути уединено с мислите си, в които си визуализирайте колкото може по-конкретно по какъв начин то се сбъдва.

Много е значимо да го почувствате с цялата си същина. След което сгънете листчето с желанието си и го приберете на несъмнено място, където никой различен с изключение на вас да не може да го види. Ако желанието ви е обвързвано с съответна облага, има разнообразни способи да извършите ритуала.

Богатство
Един от най-древните способи за привличане на финансово благоденствие към дома също се прави на новолуние. За задачата би трябвало да напълните с вода стъклен съд и в нощта на новолуние да го оставите да се зарежда на прозореца на спалнята ви. Сутринта измийте лицето и ръцете си с водата, като в това време си наричате през идващите дни да напълните портмонето си с пари, по този начин както се цялостни луната.

Любов
Магиите за обич постоянно изискват малко повече старания и време, защото е забъркан и различен човек, с изключение на вас самите. За да си гарантирате настояща магия за обич, се нуждаете от 12 листа хартия, писалка, алена свещ. Ритуалът стартира да се извършва в нощта на новолуние, когато на първия лист хартия би трябвало да напишете съответното си предпочитание за привличане на обекта на възприятията си, за връщане на остаряла обич или просто за укрепване на възприятията. Никога не използвайте магията, с цел да разделите други хора. След като сте подготвени с желанието, запалете свещта, след което загасете всичко останало. Фокусирайте се върху пламъка на свещта и мислете единствено и само за обекта на възприятията си. След което изгорете листа с желанието и разпилейте пепелта пред вратата на дома си. Трябва да повторите ритуала в продължение на 12 нощи без спиране. Ако това се случи, ще би трябвало да изчакате идващото новолуние, с цел да започнете всичко изначало.

Здраве
Вярвате или не, етапа на Луната въздейства директно и на хирургическите интервенции. Добре е, в случай че интервенцията не е незабавна, да изчакате да мине пълнолунието, защото тогава пациентът се възвръща по-бавно. Точно противоположното, интервенциите при новолуние са извънредно сполучливи, като тогава се предлагат такива на сърцето, артериите и вените.

Красота
Всеизвестен факт е, че етапите на Луната въздействат и на хубостта ни. Добре е да познавате това деяние на небесното тяло, с цел да извлечете най-много изгода от разкрасителните си процедури. Така да вземем за пример се предлага по новолуние да подстригвате и боядисвате косата си, защото тогава тя ще пораства по-здрава и мощна, а цветът й ще бъде по-дълготраен. Този интервал е подобаващ и за епилация и изобщо всевъзможни процедури, свързани с обезкосмяване, защото се счита, че тогава кожата не е толкоз сензитивна и усещаме по-малко болежка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР