Новоизбраният председател на Окръжния съд в Силистра днес официално встъпи

...
Новоизбраният председател на Окръжния съд в Силистра днес официално встъпи
Коментари Харесай

Варненският апелативен съд приветства новия председател на Окръжния съд в Силистра

 Новоизбраният ръководител на Окръжния съд в Силистра през днешния ден публично встъпи в служба, оповестиха от пресслужбата на Апелативен съд- Варна. На късата гала ръководителят на Варненския апелативен съд Ванухи Аракелян приветства Пламен Неделчев в общността на ръководителите на съдилища в апелативния регион с думите: " Пожелавам Ви триумф, тъй като имам вяра, че триумфът на ръководителя значи триумф за съда “.

Поздравления насочиха и ръководителите на Търговското, Гражданското и Наказателното отделения в Апелативния съд: Анета Братанова, Милен Славов и Янко Янков. Те увериха арбитър Неделчев, че може да разчита на поддръжката им. На собствен ред той им благодари за опората, която и до момента Силистренският областен съд и той персонално са получавали от висшестоящия съд. 

Пламен Неделчев беше определен единомислещо от Висшия правосъден съвет на 29 юни. Припомняме, че той е приключил Право в Технически университет -  Варна. Има 27 години юридически стаж. Започва съдийската си кариера като арбитър по вписванията в Районен съд-Дулово, по-късно става негов ръководител. От 2008 година правораздава в Окръжен съд – Силистра, а от 2012 година е и негов заместник-председател.

Съдия Неделчев е женен, има двама сина.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР