Новоизбраните общински съветници на Стара Загора ще положат клетва на

...
Новоизбраните общински съветници на Стара Загора ще положат клетва на
Коментари Харесай

Старозагорските съветници полагат клетва на 7 ноември 

Новоизбраните общински съветници на Стара Загора ще положат клетва на първото си съвещание, което ще се организира на 7 ноември, четвъртък. На него клетва ще положат и кметовете на община Стара Загора и на обитаемоте места над 350 души. Съветниците ще изберат и ръководител на новосформирания общински съвет. 
В локалния парламент има представители на 12 партии и обединения, които в края на ноември на свое второ съвещание би трябвало да изберат членовете и управленията на непрекъснатите комисии. С най-вече представители е ГЕРБ - 21, с по 7 са Българска социалистическа партия за България и Местна коалиция Земеделски НАРОДЕН СЪЮЗ, по трима имат Демократична България - Обединение и Българска социалдемократическа партия, по двама Алтернатива на жителите, Вътрешна македонска революционна организация - Разузнавателна служба на ФРГ Движение за права и свободи, и по един Коалиция Ние, Гражданите, Движение Нашият град, " Възраждане " и ВОЛЯ.
Средната възраст на съветниците е 45 години, най-младият е на 18 години, зрелостник на Търговската гимназия в Стара Загора, а най-възрастният на 69 години, който ще удари звънеца за началото на мандата. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР