Новогодишно бебе очаква Джулиана Гани, узна HotArena.Наследникът на силиконката ще

...
Новогодишно бебе очаква Джулиана Гани, узна HotArena.Наследникът на силиконката ще
Коментари Харесай

Новогодишно бебе очаква Джулиана Гани

Новогодишно бебе чака Джулиана Гани , разбра HotArena.

Наследникът на силиконката ще се роди към 31 декември. Това призна самата тя пред България през днешния ден. Гани и половинката й Илиян чакат момче и към този момент са избрали името . Тя загатва единствено, че то ще стартира с Д, като нейното. " Не сме си правили проекти за Нова година, тъй като чакаме бебето да се роди в този интервал. Не желаеме да рискуваме и да сме някъде. Ще бъдем в Пловдив за празниците, там ще родя ", споделя Джулка. 

Двамата с Илиян към този момент са обзавели стая за наследника си. " Креватът му е с корони ", разкрива Илиян. " Яко се изхвърлихме. Всичко да има това дете. Дори на другари споделяме да не вземат дарове. От копнеж, тъй като ни е първо дете, се хвърлихме на всичко. Взели сме голяма торта, на няколко етажа, със стъклен балон ", изяснява бъдещият баща. 

Въпреки, че е в 9-я месец, Гани всеки ден е в залата и тренира . Отделно от това, минава по 10 км всеки месец. " Хората във фитнеса ме гледат необичайно и ме питат какво върша тук. Илиян им споделя, че ще упражнявам до момента в който родя ", признава с усмивка на лицето Гани. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР