Новогодишният концерт на площад Батенберг“ ще започне на 31-ви януари

...
Новогодишният концерт на площад Батенберг“ ще започне на 31-ви януари
Коментари Харесай

Новогодишен концерт в София ще има, без заря, но със светлинно шоу

Новогодишният концерт на площад „ Батенберг “ ще стартира на 31-ви януари от 21:30 и ще продължи до 01:00 след среднощ. На концерта ще има единствено светлинно шоу, само че не и фойерверки, с цел да не се смущават животните, децата и хората с увреждания.

Това оповестиха на брифинг пред медиите уредниците на мероприятието.

За празничното въодушевление на публиката ще се погрижат изпълнителите от „ Остава “, „ Тангра “, ViliDJ Brazz & Брас бенд, младата надарена изпълнителка Криста, Дони и Нети и Иво Папазов-Ибряма с оркестър „ Тракия “.

Красимир Димитров, шеф на Дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита “ в Столична община, предизвести, че жители във очевидно нетрезво положение няма да се позволяват, както и такива, които носят със себе си пиротехника, стъклени бутилки и оръжие.

От Столична дирекция на вътрешните работи обясниха пред медиите, че ще бъдат построени шест контролно-пропускателни пункта, а за сигурността на посетителите ще бдят към 200 полицейски чиновници. От столичната полиция подсетиха също по този начин, че на концерта няма да бъдат допускани малолетни и малолетни лица без компаньон.

От брифинга стана ясно още, че пътното придвижване ще бъде прекратено към 16 ч поради построяването на сцената на площад „ Батенберг “.

В новогодишната нощ столичният градски превоз ще работи с удължено работно време.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР