Ново романтично бягство са си подарили Ани Салич и Сотир

...
Ново романтично бягство са си подарили Ани Салич и Сотир
Коментари Харесай

Ани Салич и Сотир Цацаров с пореден воаяж на юг

Ново сантиментално бягство са си подарили Ани Салич и Сотир Цацаров.Новинарката и някогашният основен прокурор, които са двойка от година насам, били на дълга почивка в слънчева Испания в навечерието на празниците.

Двамата не посетили комерсиални туристически дестинации, каквито са Барселона и Мадрид, а прекарали няколко дни в дребното и китно градче Сант Садурни д`Анойя, което се намира в област Каталуния. Всъщност то е известно като Меката на извънредно известното в международен мащаб пенливо вино, типично за Испания, което се назовава кава.

Очевидно Цацаров и Салич са ценители на изисканото пиво, защото били на частно посещаване в една от най-старите мазета в града – " Фреженет ", чиито виновност се продават и в България. Компанията е най-големият производител на пенливото вино кава по обичаен способ в международен мащаб и се води най-големият експортьор на напитката. Основана е още през далечната 1861 година, а през днешния ден е и извънредно посещавана туристическа забележителност, тъй като постройката, в която се обитава, е с ефектна архитектура.

Ани Салич и Сотир Цацаров обходили избата освен извън, само че и от вътрешната страна, като участвали и на дегустация на виновност. Новинарката е познавач на пенливите питиета от дълго време, а за последния си рожден ден, когато стана на 53, се похвали, че е вдигала тостове с шампанско за 350 лв. на друга фамозна марка, обожавана от светския хайлайф в целия свят – " Дом Периньон ".

Пътешествието до Испания е следващият сантиментален воаяж, който ВИП двойката си подарява през тази година. Няколко пъти Ани и Сотир бяха на почивки в Гърция на обичаните места на новинарката, която от дълги години отмаря там и е безжалостен почитател на Гръцката Ривиера.

Първо влюбените събираха загар в топкурорта на полуостров Халкидики Паралия Орфиниу, а по-късно пък се потопиха в екзотиката на остров Корфу. Те откриха време и за родното море, като се отдадоха на релакс по Южното Черноморие. В края на лятото пък бяха на отмора и в Турция.

Салич и Цацаров живеят дружно от началото на годината, само че връзката им към момента е дискретна. Двамата заобикалят да се появяват на обществени места в България дружно, по тази причина избират да пътуват в чужбина. Преди няколко месеца феновете заподозряха, че новинарката към този момент е сгодена за някогашния основен прокурор и някогашен началник на КПКОНПИ, защото в ефир тя се появи с хубав пръстен, напомнящ годежен.

Журналистката от дълго време е разведена с някогашния си мъж и татко на двете ѝ деца Бранко, а в разгара на миналото лято и Цацаров приключи публично брака си с някогашната му брачна половинка Меглена, написа " Ретро ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР