Ново проучване установи, че нисковъглехидратните диети с високо съдържание на

...
Ново проучване установи, че нисковъглехидратните диети с високо съдържание на
Коментари Харесай

Диети на растителна основа с ниско съдържание на въглехидрати, свързани с по-малко наддаване на тегло с течение на времето, установи ново проучване

Ново изследване откри, че нисковъглехидратните диети с високо наличие на растителни мазнини и протеини са свързани с по-малко дълготрайно наддаване на тегло.

Яденето на растителни протеини и мазнини дружно с пълнозърнести храни може да помогне за закъснение на наддаването на тегло в дълготраен проект, съгласно ново изследване.

Изследователи от Харвардския университет в Съединени американски щати откриха, че този вид диета с ниско наличие на въглехидрати (или въглехидрати) е по-добра за поддържане на тежестта в дълготраен проект спрямо диетите, формирани от месо и рафинирани нишестета.

Детите с ниско наличие на въглехидрати към този момент са свързани с удобно малко -срочни промени в тежестта, само че откривателите споделиха, че малко проучвания са разгледали резултата от тези диети върху тежестта ни в дълготраен проект.

Диетата с ниско наличие на въглехидрати се концентрира върху храни с високо наличие на протеини и мазнини вместо зърнени храни и нишест...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР