Ново проучване на щатския университет в Пенсилвания (САЩ) ни дава

...
Ново проучване на щатския университет в Пенсилвания (САЩ) ни дава
Коментари Харесай

Животът на Земята е бил едно голямо животно

Ново изследване на щатския университет в Пенсилвания (САЩ) ни дава изчерпателен взор върху биологичното минало на планетата ни.

Изследователи са разкрили, че в доста ранен интервал от историята на Земята всички животни са представлявали едно гигантско създание, което е почнало да се разделя преди към 175 милиона години.

„ След като анализирахме ужасно доста фосилни находки, заключихме, че в миналото солидно „ суперживотно “ е бродело из планетата ни, само че е почнало да се дели на обособени животни през мезозойската епоха “, споделя основният създател на изследването Гари Олбрайт (Gary Albright).

Той отбелязва, че в случай че се вгледаме в избрани типове, дори наподобява разумно. Например вратът на жирафа пасва съвършено с корема на хипопотама, или формата на опашката на делфин основава прелестна фигура, когато се сложи до гърба на морски склон.

„ Смятаме, че процесът на делене е почнал, когато в мегаживотното са се формирали пукнатини и по този метод по-малките птици, бозайници, земноводни, влечуги и риби са избягали. “

Според Олбрайт този развой продължава и до през днешния ден и след няколко милиона години птицечовката ще се раздели на патка и огромен плъх.

The Onion

–––––

Рубриката „ Да, бе “ е предопределена за измислени вести върху същински обстоятелства. С нея се надяваме да се забавлявате в почивните дни, а може би ще ви наведе и на размисъл…

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР