Ново произведение на изкуството на Банкси, изразяващо уважението на художника

...
Ново произведение на изкуството на Банкси, изразяващо уважението на художника
Коментари Харесай

Уличният художник Банкси показва медиците като супергерои

Ново произведение на изкуството на Банкси, изразяващо уважението на художника към здравната работа на Великобритания, украси болница. По този метод той сподели своята почит към медици, борещи се с пандемията на ковид във втората най-засегната страна.

Уличният художник разгласява и изображение на творбата в Инстаграм. От него се вижда момче в работни панталони, което си играе с дрънкулка на здравна сестра с тога на супергерой.
 
Единственият пъстър детайл в художественото произведение - озаглавено „ Game Changer “ - е аленият кръст на униформата на здравната сестра, а изоставените фигурки на Супермен и Батман лежат в кошница до момчето.

" Благодарности за всичко, което вършиме ”, написа в записка на художника към чиновниците в лечебните заведения. Банкси също така изразява вярата, че неговата творба ще ободри малко ситуацията в болничното заведение, въпреки и рисунката да е черно-бяла.

Окачена на стена на кулоар в болница в Саутхемптън в Южна Англия, платното от един квадратен метър ще бъде изложено на обществен показ, когато бъдат отстранени ограничения за блокиране, съобщи представител на Банкси.
 Преглед на изображението в Twitter

По-късно ще бъде пуснато за продажба на търг за събиране на пари за благотворителни организации, свързани с Националната здравна работа на страната (NHS).
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР