Ново предсказание за предстоящ Апокалипсис беше публикувано в редица западни

...
Ново предсказание за предстоящ Апокалипсис беше публикувано в редица западни
Коментари Харесай

Известен ясновидец със страшно пророчество: Задава се Апокалипсис! Сградите ще се чупят като чипс, хората ще умират масово

Ново предсказване за иден Апокалипсис беше оповестено в редица западни медии и бързо се трансформира в една от най-коментираните тематики в обществените мрежи. Зловещият сюжет се отнася до Съединените щати и Япония, които са застрашени от заличаване през XXI век. Обезпокоителната прогноза е направил известният американски ясновидец Джо Брандт през далечната 1937 година. Той вещае невиждано по мащабите и разрушителната си мощ земетресение, което ще удари Страната на изгряващото слънце. По думите му, естествената буря ще бъде толкоз безпощадна, че жилищните здания ще се чупят като чипс, а популацията всеобщо ще измира. Според гадателя кошмарът по-късно ще бъде допълнен от отприщени от земетресението великански цунами, които безусловно ще пометат острова. Джо Брандт е предсказал още, че малко по-късно сходен смут ще връхлети и Съединени американски щати.

Най-тежко ще бъде ситуацията в Калифорния, където стихиите ще ударят първо Лос Анджелис и Хоривуд.

„ Сградите в Лос Анджелис и в Холивуд ще се люлеят и срутват, а Сан Франциско ще е извърнат като с главата надолу. Ще има и други американски градове, които ще се разпадат на прахуляк. Това ще е ужасно, само че за жалост ще се случи “, твърди американският ясновидец. Прогнози за иден разпад на международния исполин Съединени американски щати направи и казахстанската врачка Вера Леон, която е известна в родината си, както и в Русия и останалите някогашни руски републики като Казахстанската Ванга. Според нея обаче рухването на могъщата страна ще бъде породено не от естествени стихии, а от политико-икономически аргументи. „ След износа на оранжеви революции в разнообразни точки на света пък, Съединени американски щати ще се разпаднат. Един от законите на Вселената е да получаваш назад това, което си предизвикал на другите “, аргументира мрачното си знамение Вера Лион. Казахстанската Ванга добавя, че откакто бъдат изправени пред заплахата да се разпаднат, Съединените щати ще стартират кръвопролитна война за да пренесат проблемите си другаде. Това обаче единствено ще форсира неизбежния край, безапелационна е ясновидката.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР