Ново обвинение по случая Арабаджиеви. Срещу собственика на къщата в

...
Ново обвинение по случая Арабаджиеви. Срещу собственика на къщата в
Коментари Харесай

Ексклузивно: NOVA от къщата, в която са се укривали Арабаджиеви

Ново обвиняване по случая „ Арабаджиеви ”. Срещу притежателя на къщата в Испания, в която фамилията беше задържано, стартира следствие за укривателство.

Ексклузивно по NOVA – къщата на Георги Семерджиев в Кабрера де Мар.

``
реклама

В четвъртък и той беше арестуван дружно със семейство Арабаджиеви.

„ Това лице се търси от швейцарските управляващи по отношение на дело за трафик на кокаин, разпространяване и пране на пари ”, изясни  зам.-главният прокурор Иван Гешев.

Днес Георги Семерджиев беше освободен, а повода е, че швейцарските управляващи отдръпнали настояването си за екстрадиция.

„ Аз съм притежателят на къщата, за който си мислите, че съм в пандиза. Аз работя като таксиметров водач ”,  заявява мъж по телефона.

„ Нямате право да снимате там, в този момент ще викна полиция, ще ви задържат. Нямате пари да си платите гаранцията ”, заплашва мъжът по телефона.

След по-малко от 15 минути идва полицията.

Откога Семерджиев живее в тази къща, не е ясно. Не се знае и по кое време оповестените за търсене преди половин година, са пристигнали в градчето. Сега следва процедура по екстрадиция.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР