Ново кафене на световноизвестната верига Starbucks, представена в България от

...
Ново кафене на световноизвестната верига Starbucks, представена в България от
Коментари Харесай

Starbucks България откри ново кафене в Sofia Ring Mall

Ново кафене на световноизвестната верига Starbucks, показана в България от AmRest, отвори порти в Sofia Ring Mall в столицата. Това е седмият обект на компанията у нас, с който тя продължава развиването си в страната.

" Щастлив съм, че откриваме нашето кафене в Sofia Ring Mall, с цел да могат посетителите на мола да усетят неповторимото кафе преживяване на Starbucks. Бих желал да благодаря на нашите сътрудници за поддръжката! Ние продължаваме развиването си в България и през 2018 година с отварянето на още един обект в Бургас и преговаряме с наши сътрудници за разширение на наличието ни в цялата страна " - съобщи Иван Георгиев - районен управител на Starbucks България.

Откриването беше маркирано със особено събитие, което придвижи гостите към корените на компанията, учредена през 70-те години в крайбрежния град Сиатъл в Съединени американски щати. Емблематичната сирена от логото на веригата и морски екипаж бяха домакини на проявата и описаха на гостите историята на Starbucks. Кафенето беше декорирано с брандирани дървени сандъци, в които се транспортират зърната кафе, риболовен мрежи, корабни въжета, избавителни пояси и бутилки с послания.

Сред гостите на откриването бяха дипломати, представители на бизнеса и медиите и сътрудници на Starbucks. Всички те имаха опция да видят неповторими фотоси от първия обект на американската компания.
Изпълнителният шеф на Sofia Ring Mall - Димитриос Папулис, приветства Starbucks в Sofia Ring Mall и пожела триумф на новото кафене.

Дизайнът на новото кафене на Starbucks в Sofia Ring Mall е неповторим и се разграничава от този в останалите обекти на веригата. Интериорът следва концепцията за фамилно кафене, насърчаващо общуването с близки и другари. Обектът ще бъде отворен за посетителите всеки ден от 8 до 21:30 часа. Той е ситуиран на равнище 1, има повърхност от 232 кв. м. и 116 седящи места извън и вътре.

Откриването съответства с въвеждането на новите празнични артикули в менюто на Starbucks, които ще зарадват всички фенове на изкусителните кафе питиета. Сред тях са Gingerbread Latte, Toffienut Latte и техните Frappuccino разновидности, както и парещ шоколад с фъдж, посипан със златисти шоколадови пръчици.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР