Ново гадже май е завъртяло главата на Диляна Попова,твърдят папараците

...
Ново гадже май е завъртяло главата на Диляна Попова,твърдят папараците
Коментари Харесай

Споко!Диляна Попова не изневерява на Блатечки, целува близък приятел

Ново гадже май е завъртяло главата на Диляна Попова,твърдят папараците на „ България през днешния ден “, само че много са се объркали . Фотографите снимаха по какъв начин моделката си разрешава интимни милувки с непознат съгласно тях мъж на публично място, без да знаят, че това е един от най-близките хора до Попова доста преди тя да с запознае с Блатечки. Hotnews.bg незабавно прецизира, че Попова се доверява на фризьора Парашкев Тодоров при съвсем всяка своя фотосесия, даже в далечна чужбина.



Преди години незапознати ги набедиха още веднъж за любовна двойка, откакто Попова се появи с Парашкев от Доминикана. През далечната 2016 година медиите гръмнаха, че манекенката е загърбила бащата на детето й Асен Блатечки поради Тодоров, само че това се оказа цялостна неистина. Финчи, както го назовават приятелите е непосредствен с Диляна Попова още от ученическите й години и е бил неин джентълмен на абитуриентския бал, тъй че другарската целувка с него в заведение не може да се схване като невярност.



Още повече, че двамата не са сами на масата, а трима и отново трима напущат заведението. Явно скоро ще снимат нова фотосесия на екзотична локация, както направиха това в Занзибар през зимата.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР