Новият здравен министърв екипа на премиера Д. Главчев, д-р Галя

...
Новият здравен министърв екипа на премиера Д. Главчев, д-р Галя
Коментари Харесай

Разложката гимназия Братя Каназиреви се гордее с възпитаниците си! Новият здравен министър д-р Галя Кондева е сред отличниците и

Новият здравен министърв екипа на премиера Д. Главчев, доктор Галя Кондева, е от Разлог. Тя е ученик на елитната гимназия " Братя Каназиреви " и е след отличниците и. Д-р Кондева е от семейство на добре познати в града интелектуалци. Майка и е някогашна учителка по френски език, за която се носят легенди- жена с класа, необикновен разсъдък и жанр, научи Struma. com.

Д-р Кондева е наследила качествата на майка си и нейната хубост, приказват разложани, горди от триумфа на съгражданката си. Д-р Галя Кондева е експерт по вътрешни заболявания и хематолог в София с над 30 години опит и професионални ползи в диагностиката и лекуването на анемии, нарушавания в хемостазата, в това число тромбофилия, хемоглобинопатии и хемоглобинози, установяване на предварителния риск в брачната двойка по отношение на носителство на таласемичен ген.

Завършва Медицински университет през 1987 година Своите специалности Вътрешни заболявания и Клинична хематология придобива през 1997 година и 2017 година През 2008 година приключва специализация по Здравен мениджмънт. След дипломирането си доктор Кондева работи в Работническа болница Бухово и в Отделение по Вътрешни заболявания към V МБАЛ София.

В интервала от 2003 година до 2008 година е Началник отдел към НЗОК. От 2008 година до 2015 година доктор Кондева работи като доктор в Отделение по трансфузионна хематология на УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов ". В идващите две години е доктор по Вътрешни заболявания и Клинична хематология в Клиника по хематология на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда София. От 2017 година до 2018 година е Директор Дирекция към НЗОК. От 2019 година доктор Кондева е част от екипа експерти на ДКЦ Вита София.

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР