Новият треньор на ЦСКА София – Нестор Ел Маестро призна,

...
Новият треньор на ЦСКА София – Нестор Ел Маестро призна,
Коментари Харесай

`Нестор Ел Маестро: Имаме много работа, предстоят ни тежки времена

Новият треньор на ЦСКА София – Нестор Ел Маестро призна, че тежкото проваляне от Сепси в Лигата на конференциите е изцяло справедливо. Специалистът разгласи, че пред него и тимът следва доста работа, през цялото време.

„ Не би трябвало да забравяме този мач, а да го проучваме. Имам доста работа за извършване. Сепсите бяха по-добри от нас и в двата мача. Предстоят тежки времена за нас, само че няма какво друго да създадем, с изключение на да работим – крачка по Крачка. След 0:1 постоянно ще е съвсем невероятно да се върнеш в мача. Започнахме с добра експанзия, вярвахме, че можем да създадем нещо “, съжаляваше той.

„ Последните два гола бяха безусловно ненужни. Спряхме да гоним противника, въобще спряхме да играем. Играхме с друга тактичност от първия мач, само че имахме същите проблеми. Не бяхме сигурни, очевидно не е имало задоволително време за поправяне на грешките “, призна експертът.

„ ЦСКА би трябвало да се върне неотложно към успехите. Днес опитахме нещо коренно и друго с тази висока преса. Трябваше да поемем доста рисове, тъй като бяхме в сложна обстановка. Както постоянно във футбола – най-важният е резултатът. Трябва да печелите още в неделя, нещо, в което не се колебая “, приключи с нотка на оптимизъм Нестор Ел Маестро.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР