Новият телевизионен сезон започна ударно и ако доскоро се оплаквахме,

...
Новият телевизионен сезон започна ударно и ако доскоро се оплаквахме,
Коментари Харесай

От риалити на риалити - звездите, които бяха първо в едно предаване, а сега в друго

Новият ефирен сезон стартира стремително и в случай че до неотдавна се оплаквахме, че няма какво да гледаме, то в този момент се чудим кое по-напред да гледаме. За всеки по нещо предлага програмата на двете най-големи малките екрани, а в случай че към този момент сме изглеждали пилотните епизоди на по този начин чаканите риалити, евентуално сме останали сюрпризирани (приятно или не) от наличието на не едно и две добре познати лица.
 След началото на Ергенът 3 - мемета и реакции от първите два епизода
Шегите, които Ергенът 3 към този момент отнася

Първите два епизода провокираха мотиви за смях

Има звезди, които обичат постоянно да ги дават на дребния екран и не отхвърлят предложения за разнообразни излъчвания, в които да показват и разнообразни гении. А има и други, които са станали известни точно с присъединяване си в някоя продукция и някак напълно в реда на нещата след известно време се появяват в друга - даже да не завоюват, най-малко да припомнят за себе си. Е, в този ефирен сезон има и от двата типа.

Виктор Стоянов

Бившият играч по гребане и фитнес треньор стана прочут за една нощ с пилотния епизод на сантименталното риалити " Ергенът ". Първият сезон започва преди тъкмо две години и оттогава животът на първия ерген на България се прекатурна. А при започване на седмицата той се впусна в ново телевизионно предизвикателство - Dancing Stars. 

Трудно ни е да възприемем мускулестия мачо, който сме привикнали да гледаме по какъв начин омагьосва дамите с взор, усмивка и паметната си имитация " Много благо ", да танцува под вещото управление на своята партньорка Михаела Павлова, само че сме сигурни, че с изключение на обувките си за танци, ще успее да излъска и имиджа си. И макар лекия си гаф при първия танц, ще успее да ни изненада прелестно.

Папи Ханс

Двамата с Виктор Стоянов са си много близки другари и в този момент се впускат дружно в танцувалното премеждие. Освен че много сполучливо се преквалифицира от стихотворец в артист, Константин Трендафилов продължава да натрупа и ефирен опит.

След като преди няколко години взе участие в последния сезон на ВИП Брадър, а след това и в шоуто за фалшификати " Като две капки вода ", в този момент реши да ни покаже, че с изключение на да пее, може и да танцува. И още при първото си излизане на сцената на Dancing Stars съумя да завоюва журито.

Дара

Подобно на сътрудника си Папи Ханс, и тя не взе участие за пръв път в телевизионно предаване. Нейната звезда изгря в " Х фактор ", няколко години по-късно я видяхме като участник в " Като две капки вода ", а откакто натрупа опит като реализатор, влезе в ролята и на треньор в " Гласът на България ". Сега пък ще ни омагьосва с танци дружно с колегата си Джими Георгиев в Dansing Stars.

Филип Буков

Един артист, който с изключение на на сцената, постоянно се появява и на дребния екран. Звездата от сериала " Татковци " взе присъединяване в последния сезон на " Сървайвър ", където му беше в действителност мъчно да оцелее и се наложи да напусне формата прибързано поради сърдечни проблеми, които се утежниха от суровите условия по време на фотосите.

Сега Буков е част от звездните участници в Dancing Stars и за следващ път ще провокира себе си. При първата си поява на дансинга със своята партньорка Ралица Мерджанова той бе очевидно обезпокоен, само че даде най-хубавото от себе си. А занапред ще забележим до каква степен ще стигне в танцувалната конкуренция.

Александра Гърдева

Докато първият ерген на България избра да танцува, една от претендентките за сърцето му се впусна в нова надпревара - този път кулинарна. Хипнотерапевтката Алекс Гърдева е част от звездния тим в новия шести сезон на Hell`s Kitchen.

Появата й там евентуално бе изненада за някои поради конкуренцията межу малките екрани, само че очевидно към този момент нищо не я стопира да приема сходни задължения. Докато в " Ергенът " не съумя да излезе най-достойна за сърцето на Виктор, в този момент ще забележим дали ще се потвърди като съвършена кулинарка - качество, с което би спечелила бъдещия си мъж. Засега тя дава поръчка да покаже същото поведение, както и в сантименталното риалити, и да не остане длъжна на никого.

Пеньо Гатевски

Станал прочут като Гатьо, 41-годишният някогашен командос бе един от най-ярките персонажи в последния сезон на " Игри на волята " освен с внушителната си физика, само че и с избухливия си манталитет и пиперлив език.

Определено бе изненада да го забележим с бяла куртка измежду звездните избраници в кухнята на началник Виктор Ангелов, само че сме сигурни, че с него предаването ще е много по-интересно. Не чакаме да показва забележителни кулинарни заложби, само че сигурно ще бъде душата на компанията и ще забърка не един и два абсурда.

Ивайло Герасимов

Той стана прочут след присъединяване си в седмия сезон на " Фермата ". Колкото хора го харесаха, толкоз и не съумяха. Отскоро Ивайло е водещ на онлайн подкаст, а пред дни подсети за себе и на телевизионните фенове в любовното риалити " Един за различен ".

Този път той е в компанията на брачната половинка си Христина, която, както самият той признава, добре му дърпа конците. Затова ще е забавно да забележим дали ще демонстрира темперамент по този начин, както във " Фермата ", или бракът го е направил по-улегнал и толерантен.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР