Новият старши треньор на Наполи Франческо Калцона е доволен от

...
Новият старши треньор на Наполи Франческо Калцона е доволен от
Коментари Харесай

Треньорът на Наполи: Борихме се, можем да стигнем по-далеч

Новият старши треньор на Наполи Франческо Калцона е удовлетворен от представянето на отбора през второто полувреме при домакинското тъждество 1:1 с Барселона в първия мач от осминафиналите на Шампионската лига.

В 60-ата минута полският голмайстор Левандовски се разписа след пас на Педри и даде задатък на каталунците. Четвърт час преди края на постоянното време Виктор Осимен изравни резултата, давайки очаквания за Наполи преди реванша.

" Имаме още върху какво да работим, само че поздравих играчите за метода, по който приключиха мача. Борихме се, направихме положително второ полувреме и страхотни последни 15 минути. Много ми хареса настроението. В последна сметка вярвахме, че можем да спечелим този дуел. Бяхме търпеливи в първия половин час, само че по-късно футболистите реагираха. Много съм удовлетворен от промените ", разяснява Калцона.

" Момчетата дадоха всичко от себе си, с цел да избегнат загубата против този мощен противник. Започнахме мъчно първоначално, само че това е разбираемо, имайки поради, че работихме дружно единствено ден и половина. Хората, които влязоха от пейката донесоха спомагателна сила и организация в играта и се показаха доста добре ", добави той.

" Важно е, че успяхме да се изравним. Сега знаем, че можем да стигнем по-далеч и желаеме да го създадем за нашите почитатели, които бяха с нас. Добра насочна точка. Всичко ще се реши в следащата среща. Направихме добър мач против страховит тим ", сподели капитанът на Наполи Джовани Ди Лоренцо.

Реваншът е на 12 март в Испания. / БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР