Новият старши треньор на Бруклин Нетс Стив Неш даде първото

...
Новият старши треньор на Бруклин Нетс Стив Неш даде първото
Коментари Харесай

Стив Неш: Дюрант е един от най-великите играчи, с Кайри имаме обща история

Новият старши треньор на Бруклин Нетс Стив Неш даде първото си изявление като ментор на " мрежите ". 46-годишната легенда приказва пред ESPN за новата си роля, която е дебютна в кариерата му, както и за разбирателството му с двете огромни звезди на тима - Кевин Дюрант и Кайри Ървинг.

" Обичам да преподавам и да се изучавам. Обичам да съм част от тим и да построявам подобен. Също по този начин ми харесва да се състезавам. Това са съставките, които ме слагат в положение да бъда разчувствуван и да се възползвам от тази опция "

OFFICIAL: The Brooklyn Nets have named Steve Nash as the 23rd head coach in the franchise’s NBA history.
— Brooklyn Nets (@BrooklynNets) " Винаги съм желал да бъда треньор. По някакъв метод се сдържах досега, не си позволявах да го направя. Но в това време знаех, че бих желал да го направя. Това, което ме спираше, беше моето семейство. Наистина желаех да извозвам времето си с моите деца, това беше възнаграждението ми от дългата професионална кариера. Исках да имам най-голямо въздействие върху живота им "

" И двамата с Кевин (Дюрант) обичаме баскетбола. Изградихме връзка от вида на преподавател и възпитаник през годините, която датира още от времето, когато завършвах кариерата си. След това тренирахме дружно в залите на Голдън Стейт. Мисля, че сред нас има доверие и общи темперамент и език, които се построиха с течение на времето. Това несъмнено е най-важното в тази ситуация. Кевин е един най-великите играчите, които в миналото съм виждал, тъй че да виждам увереността му е в действителност значимо за мен "

Reunited in Brooklyn
— ESPN (@espn) " Кевин е възобновен и се усеща добре, най-малко по този начин слушам. Все още минава през развой по акомодация, който ще покаже какъв брой е здрав. След такава тежка контузия ти е нужно време за адаптиране с ситуацията. В момента минава през подобен развой, с цел да свикне още веднъж с възобновения си ахилес и да устоя на условията на графика в НБА "

" Кайри и аз имаме обща история - той е един от обичаните ми играчи. С него прекарахме няколко дни в залата през 2015-а, бяхме в Ню Йорк. Съществува съгласие и почитание. Той е плеймейкърът, аз съм треньорът. Развълнуван съм, че получавам опция да го опозная по-добре и да схвана метода му на игра, с цел да му оказа помощ да се усъвършенства "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР