Новият спортно-технически директор на Милан Леонардо обяви, че Сусо е

...
Новият спортно-технически директор на Милан Леонардо обяви, че Сусо е
Коментари Харесай

Леонардо: Сусо е непродаваем, Бакайоко е опция за нас

Новият спортно-технически шеф на Милан Леонардо разгласи, че Сусо е непродаваем. По-рано денем испанският футболист в компанията на своя сътрудник се срещна с бразилеца и Паоло Малдини, като на Апенините се заприказва за възможен негов трансфер в Рома.

" Сусо е доста значим за нас. Дори за момент не сме желали да се разделяме с него. Няма предложения, говорихме с него за всичко, както ще го създадем с всеки един футболист. Това е изцяло обикновено, когато се сменя управлението и собствеността на един клуб. Днес беше Сусо, а идващите дни ще бъде различен ", показа Леонардо, който удостовери че халфът на Челси Тиемуe Бакайоко е алтернатива за Милан.

" Бакайоко е един от футболистите, с които приказваме. Имаме още седем дни, има възможност и той да дойде при нас ", съобщи Леонардо.

" Андре Силва може и да напусне, а с Карлос Бака сме в отлични взаимоотношения. Опитваме се да намерим най-хубавото решение за двете страни, като може и да остане, в случай че не се откри подобаващ тим за него. Дженаро Гатузо е удовлетворен от тима, с който разполага. Базовата скица ще бъде 4-3-3, само че той взема решение по какъв начин да играе отборът. Пепе Рейна е страховит човек и вратар, той има нрав на победител, като към този момент го предава на по-младите. Радваме се, че имаме толкоз мощни вратари в лицето на Рейна и Джанлуиджи Донарума. Не съм мислил да се разделяме с Мануел Локатели, само че желаеме всеки един футболист на бъде благополучен, че е част от Милан. Ще забележим какво ще стане. Относно Сергей Милинкович-Савич, него го желае половин Европа, само че за огромно страдание ние не можем да си го позволим на този стадий ", добави Леонардо при представянето на Рейна и Иван Стринич в " Миланело ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР