Новият собственик на Туитър Илон Мъск предостави на журналиста Мат

...
Новият собственик на Туитър Илон Мъск предостави на журналиста Мат
Коментари Харесай

Мъск доказа натиск от Байдън върху Туитър да крие инфо за сина му

Новият притежател на Туитър Илон Мъск даде на журналиста Мат Тайби доказателства, че обществената мрежа е подхванала в предишното дейности за потушаване на абсурда с Хънтър Байдън, наследник на президента на Съединени американски щати Джо Байдън.

Става дума за историята от 2020 година с дадения за ремонт преносим компютър на Хънтър, в който бяха открити фотоси на малолетни и преписка с 14-годишно момиче, както и материали, сочещи присъединяване му в трафика на опиати и потреблението на политическото въздействие на татко си за лобистки действия. Това се случи малко преди президентските избори в Съединени американски щати. Документите, които Мъск е дал на Тайби, демонстрират, че Туитър е подхванал изключителни ограничения, с цел да „ потуши “ абсурда.

Мерките, които Туитър подхванал тогава, са разказани от Тайби като " рискови ". За да скрие тази история, Туитър е премахвал линкове и е разгласил предизвестия, че тази информация може да е „ несигурна “. Блокирани са директни съобшения. Туитър е употребявал инструмент, който е предопределен единствено за изключителни случаи, да вземем за пример във връзка с детската порнография.

Кой е наредил на Туитър да работи по този начин? Според журналиста обществената мрежа е получила и почела претенции за обзор на наличието от акцията на Джо Байдън.

През октомври 2020 година, малко преди президентските избори в Съединени американски щати, вестник „ Ню Йорк пост ” разгласява поредност от материали, основани на преписка, за която се твърди, че е открита в преносимия компютър на Хънтър Байдън, открит в сервиз за поправки на компютри в щата Делауеър. Собственикът на работилницата направил копие на твърдия му диск, което беше обещано на Руди Джулиани, персонален юрист на тогавашния американски президент Доналд Тръмп. По-късно преносимият компютър бе иззет от ФБР.

Републиканецът Джеймс Комър от Комисията за контрол на Камарата на представителите даде обещание през ноември следствие на президента на Съединени американски щати Джо Байдън за това дали фамилията му е взело участие в интернационалните бизнес схеми и дали американският водач съставлява риск за националната сигурност.
създател: Константин Сталев
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР