Джони Китагава: Новият шеф на J-pop агенция Хигашияма също е изправен пред обвинения в злоупотреба

...
Новият шеф на J-pop агенция, опозорен от обширното сексуално насилие,
Коментари Харесай

Новият шеф на J-pop агенция, опозорен от обширното сексуално насилие, извършено от покойния й основател Джони Китагава също е обвинен в сексуално насилие над млади момчета.

Нориюки Хигашияма каза, че не може да си спомни докладвани действия, които според него може да са се случили или да не са се случили.

Той беше обявен за новия шеф на Johnny and Associates, след като Джули Фуджишима подаде оставка заради престъпленията на чичо си.

Той ще ръководи усилията на агенцията за обезщетение на жертвите и търсене на обезщетение.

Шефът на японската момчешка банда подава оставка заради злоупотребата на магната Китигава

Въпреки това, в четвъртък на пресконференция, обявяваща г-жа Фуджишима заминаването и назначаването му, той също беше изправен пред въпроси относно докладваното от него малтретиране.

Журналисти го попитаха дали твърденията, публикувани в книга, казват, че е масажирал чатала на момчета , разкри гениталиите му и им каза да „изяжте моята наденица“ бяха верни.

Той отговори: „Не си спомням ясно. Може би се е случило, може би не. Имам проблеми с помненето."

Той добави, че е възможно да е бил по-строг с по-младите изпълнители и че може да е правил неща като тийнейджър или в 20-те, които не би направил сега.

Г-н Хигашияма, известно име в Япония, беше един от първите таланти, наети от Johnny and Associates. Онлайн много потребители са критикува назначаването му, отбелязвайки дългата му история в компанията.

"Ще отнеме време, за да си върна доверието, и аз залагам живота си на карта за това усилие", каза той.

Той добави, че никога не е бил жертва на малтретирането на Китагава, но е знаел за слуховете.

"Не можех и не направих нищо по въпроса", призна той на пресконференцията.

Китагава беше може би най-влиятелната и силна фигура в японската развлекателна индустрия. Неговата агенция беше вратата към славата за много млади мъже през годините.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР