Новият сезон на Сървайвър вече започна, а още с първите

...
Новият сезон на Сървайвър вече започна, а още с първите
Коментари Харесай

Заляха с невиждан хейт Божана Кацарова в Сървайвър

Новият сезон на " Сървайвър " към този момент стартира, а още с първите му епизоди градуса на напрежението нарастна съществено. Страстите сред участниците по този начин се развихриха, че на моменти изглеждаха даже неконтролируемо.

Едно от звездните имена тази година в племето на Известните е това на готвачката Божана Кацарова, която познаваме около " Мастър Шеф " и която към този момент демонстрира буйния си темперамент в риалити формата. И в случай че в предходния риалити формат, в който звездата й изгря, показваше забележителен хъс и спортна завист, то в този момент е напряко неразпознаваема с дейностите си. До такава степен, че в обществените мрежи нямаше по какъв начин да не й спестят недоброжелателните реплики.

" Божана няма капка образование и просвета ", пишат във връзка представянето ѝ в първите дни на шоуто. " Някои от алените са ужасно надути и злобни, особено готвачката, ММА боеца и тази с аления бански, даже не им знам имената ", написа друга.

" Вече знам, че тази Божана е супер обратно създание ", " най анти-учасник ", " Пълно проваляне ", " Божана вместо да е образец за същинска бизнес дама, тя е образец за извънредно вулгарна и елементарна жена, позор ", гласят единствено част от останалите мнения, събрали най-вече лайкове в обществените мрежи.

" Божана няма капка образование и просвета ", пишат в мрежата във връзка представянето ѝ в първите дни на шоуто.

" Някои от алените са ужасно надути и злобни, особено готвачката, ММА боеца и тази с аления бански, даже не им знам имената ", гласи различен коментар.  " Вече знам, че тази Божана е супер обратно създание ", " най анти-учасник ", " Пълно проваляне ", " Божана вместо да е образец за същинска бизнес дама, тя е образец за извънредно вулгарна и елементарна жена, позор ", гласят единствено част от останалите мнения, събрали най-вече лайкове в обществените мрежи.

Други пък означават нещо, което можеше и да остане неусетно около целия хейт - Божана е поставила силиконов бюст!  " Още 500 кубика силикон да си постави, дама няма да стане ".

 undefined

Дали Божана Кацарова ще залага на новите си прелести или ще покаже, въпреки всичко, и някакъв състезателен хъс, следва да разберем напълно скоро, изключително когато пристрастеностите в риалити формата закипят дотолкоз, че да се заформят и първите интриги сред участниците.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР