Новият сезон на кулинарното шоу „Мастършеф” по Би Ти Ви

...
Новият сезон на кулинарното шоу „Мастършеф” по Би Ти Ви
Коментари Харесай

Ясен ли е победителят в Мастършеф? Ето кого бутат напред

Новият сезон на кулинарното шоу „ Мастършеф” по Би Ти Ви към момента не е достигнал средата си, само че „ Уикенд” към този момент разполага с информация за участника, който има максимален късмет да готви на финала. Това е рентиерът Александър, който е любим на журито. Кулинарната фотографка Мария пък е любимка на почитателите на формата.

„ Виждате ли го Алекс всички? Мисля, че е най-голямото чудовище за всички вас!”. Това са думите, с които началник Петър Михалчев се обърна към участниците в „ Мастършеф” след стрес теста, излъчен в предаването във вторник. Той не спести похвалите си към работата на Александър, който без никакво терзание признава, че единствената причина да се научи да готви са парите, които може да завоюва, в случай че отвори гурме ресторант. Вдъхновил се да се занимава с кулинария, когато преди години видял какъв брой скъпо се продават ястията в ресторанта на различен от членовете на журито – Андре Токев.



Явно мотивацията му е доста мощна, тъй като влезе в „ Мастършеф” с шанс, само че е на път да излезе оттова като победител с премията от 100 хиляди лв.. Зрителите помнят, че на кастингите Алекс не съумя да подготви положително ядене. Конкурентката му обаче се оправи още по-зле, тъй че тя отпадна, а той остана в надпреварата за 100-те бона.

Грабвайки шанса, той доста внимава да не се издъни повторно и към този момент се оправя идеално. Журито постоянно го хвали, само че почитателите на формата въобще не го харесват. Напротив – настроенията по отношение на него са главно отрицателни, а някои от почитателите даже подозират, че рентиерът има къртица в екипа, която авансово му оповестява дилемите, с цел да може да се приготви.

„ Абсолютно нагласена история... повтаря се случая с Радка от предходен сезон. Това, че е подсилен абсолютно от журито, без рецензии, и една зле прикрита убеденост, че ще продължи напред”, „ Палячо. Изключително неприятен”, „ Имам възприятието, че му дават дилемите авансово да се приготвя. Много противен човек и, в случай че не престават по този начин да го толерират, ще спра да гледам”, ядосват се фенове на кулинарния формат.

И до момента в който Александър се обрисува като най-мразения от феновете участник, към този момент е ясна и любимката на публиката. Това е кулинарната фотографка Мария, която е родена в София, само че преди 4 години взема решение да заживее на село. Там отглежда кокошки и зеленчуци. Храни се с това, което сама създава, или с храна, купена от дребни производители. Не обича био магазините и не стъпва в ресторант.

Тя изпъква като една от най-хубавите готвачки в кухнята на „ Мастършеф”, наподобява уверена и в това време – обрана в държанието си. Очаква се финалът на „ Мастършеф” да бъде излъчен в края на май.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР