Новият сезон на Гласът на България“ започна ударно, като интересното

...
Новият сезон на Гласът на България“ започна ударно, като интересното
Коментари Харесай

17-годишната Надежда Ковачева възхити журито на „Гласът на България“ (видео)

Новият сезон на „ Гласът на България “ стартира стремително, като забавното е, че най-вече впечатлиха девойки, които даже нямат 18 години. Една от тях бе Константина Димитрова на 16 години, а другата – 17-годишната Надежда Ковачева от Панагюрище.

Надежда „ взриви “ сцената с мощния си глас, по този начин нетипичен за сходна нежна възраст. Момичето накара и четиримата от журито да се извърнат, като борбата кой да я вземе в тима си беше в действителност огромна. В последна сметка тя избра тима на Миро.

Макар да е прекомерно рано, то към този момент е ясно, че 17-годишното момиче ще бъде една от звездите на този сезон.

„ Това, което направи през днешния ден, е феноменално и аз съм влюбена в твоето прекасно създание, глас и сила “, не спести похвалите си Мария Илиева. 

Иван Лечев пък непосредствено сподели, че Надежда е доста покрай това да стане гласа на България, като той просто желае да има привилегията да я заведе до финала.

Миро благодари на родителите й, че са възпитали такова дете и са развили гения й. Във визитката си момичето разкри, че се възхищава на любовта на родителите си и че се надява един ден и нейното семейство да бъде такова.

Баща й е българин, а майка й е мароканка. Именно на майка си момичето дължи екзотичните си къдрици. Тя споделя, че с изключение на външния тип е наследила от мама и темперамента.

„ Въпреки че наподобява невероятно сега, си се представям на международната сцена “, показа упоритостите си Надежда.

Пожелаваме й триумф!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР