Новият приключенски роман на Станислава Айви ще ни поведе към

...
Новият приключенски роман на Станислава Айви ще ни поведе към
Коментари Харесай

„Въображаема реалност“, в която властта на социалните медии расте безконтролно (предложение за четене)

Новият авантюристичен разказ на Станислава Айви ще ни поведе към една умопомрачителна действителност, в която властта на обществените медии пораства безотговорно, до момента в който малкия екран последователно губи въздействието си.

„ Въображаема действителност “ е риалити формат, основан, с цел да избави бъдещето на малкия екран и да върне към екрана феновете, пренаситени от досадно повтарящото се наличие.

Екип от експерти взема решение да открие десетима участници от целия свят, които се намират в граничен миг от живота си, и да ги изпрати на дребен уединен остров, забърквайки ги в многочислени обстановки, без те да знаят, че вземат участие в телевизионна игра.

Събитията обаче не се случват по сюжет и претърпяват непредвиден поврат – изключително откакто излизат нескрито неподозирани истини и се оказва, че освен екипът населява острова.

„ Въображаема действителност “ е мъчително настояща история за високата цена на воайорското общество, за метода, по който хората се трансформират в рискови обстановки, и за опцията да получиш втори късмет в живота.

За създателя

Станислава Айви (Стаси Кара) е публицист, публицист и режисьор, основател и водещ на телевизионното предаване „ Като на кино “ в продължение на няколко години.

Автор е на документалната книга „ Като на кино “, в която са включени изявленията с огромните имена във филмовата промишленост, както и на романите „ Фалшът е метод на мислене “ и „ Повикът на щастливата случайност “.

В последните години работи върху документалната поредност Cinema Confidential и върху пълнометражната версия на дебютния си късометражен филм като режисьор I know what you did.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР