Новият президент на Българския футболен съюз няма да се казва

...
Новият президент на Българския футболен съюз няма да се казва
Коментари Харесай

Виенци Стефанов: Бих подкрепил Стилиян Петров, но ако е без Бербатов

Новият президент на Българския футболен съюз няма да се споделя Димитър Бербатов, уверен е президентът на Славия Венцеслав Стефанов.


" Новото управление на БФС няма да е отпред с Бербатов. И в случай че е отпред с Бербатов, аз ще се прекръстя на Иляз Алиев Салиев. Бъдещият президент би трябвало да бъде управител. Има съответен човек, който е подготвен за поста, има доста ум, постигнал е доста неща, с големи контакти в Европа, състезателен човек. Бих подкрепил Стилиян Петров, само че в случай че е без Бербатов ", сподели Стефанов на конференция.

Той за следващ път прикани клубовете да залагат повече на български футболисти в мачовете.

" Няма българи в тимовете. Слушам почитателите на ЦСКА скандират: " Напред, армейци ". Кои са армейци? Газон ли, Мазон ли? Левски и те се нашариха, не знаят на кой свят са. Не се ли дава късмет на нашите футболисти, български футбол не очаквайте. Виждате в Унгария, Словакия, Чехия, Полша, Румъния какво се случва. Трябва да се работи за основаване на млади гении в България и тяхното развъждане. Навъдили са се тарикатчета на мачовете на 15-16 годишните. Били мениджъри... Ние какво сме? Стока за обмен? Родителите си мислят, че децата им ще играят в Интер, Манчестър Сити, а не знаят какво е да отидеш на непознато място. Мартин Георгиев играеше съвършено в Барселона, само че не е от тяхното свърталище, той е пришелец. Тук би трябвало да се развиват младите, а по-късно дано се развива, в случай че заслужава. А не да го хвърлиш на 15 години в чужбина ", сподели Стефанов.

Президентът на " белите " разкри, че три клуба от елита са пред банкрут.

" В момента има три клуба пред банкрут. И то съществени клубове. Проблемите в Пирин, Хебър и Локомотив Пловдив не са дребни. Няма пари. С 400 хиляди лв. преко сили от телевизионни права... с това ли ще правиш футбол ", сподели Стефанов.

Той прикани изпълнителния шеф на Локомотив Пловдив Павел Колев да даде доказателства, в случай че има данни за черно тото. Стефанов напомни и случай с опит за черно тото с вратаря Стефано Кунчев.

" Павел Колев да каже, в случай че има данни за черно тото. Ако има обстоятелства и доказателства, да каже. Преди време вратарят Стефано Кунчев пристигна, момчето шапка му смъквам, сподели, че му предложили 20 000 евро, в случай че пусне два гола до 30-а минута. Моментално изгоних треньора, който му е предложил това ", сподели Венцеслав Стефанов.

Президентът на Славия съобщи, че чака Славия да бъде ощетен от съдията в утрешния мач за Купата на България против ЦСКА.

“Утре ще бъде Баташко кръвопролитие. Лицето Никола Попов ще ми свири - потвърден чорбар. Следете деликатно. Сменен е съдията в последния миг и е комплициран Попов ", сподели Стефанов. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР