Новият президент на Българския футболен съюз Георги Иванов заяви, че

...
Новият президент на Българския футболен съюз Георги Иванов заяви, че
Коментари Харесай

Георги Иванов отрече за Павел Колев и Михаил Александров

Новият президент на Българския футболен съюз Георги Иванов съобщи, че след избирането му на 15 март, не е водил диалози с Павел Колев и Михаил Александров, които са спрягани за нов изпълнителен шеф на централата и нов механически шеф на националните тимове. Бившият голмайстор на Левски съобщи, че с днешна дата тези информации са спекулации. Той изрично отхвърли да показа повече по тематиката и дали в бъдеще ще има такива диалози, само че подсигурява, че промени към този момент се вършат и скоро време те ще бъдат оповестени обществено.
Прочетете още
" Конгресът бе преди седмица и през този интервал се пробвам да оправим ежедневните неща в БФС, които са ужасно доста. Стават много промени и скоро ще ги разберете. Не съм се срещал и не съм предложил виновен пост след избирането ми за президент на никой. Появилите се информации през последните дни за Павел Колев (изпълнителен директор) и Михаил Александров (технически директор), за които ме питате, на този стадий са спекулации. Говорено е с Борислав Попов и той остава изпълнителен шеф на този стадий. Бъдете малко по-търпеливи и скоро ще научите за измененията, подсигурявам ви, че такива към този момент има и ще има, а също и, че ще бъдат оповестени пред цяла България. Както споделих желая да върнем доверието на хората в БФС и федерацията да бъде транспарантна организация, която да се пробва всекидневно да оказва помощ и развива футбола на всички равнища в България ”, разяснява Иванов пред Sportal.bg.

Той разяснява с две фрази и успеха на националите на Танзания с 1:0 след красиво попълнение на най-хубавия футболист на България през последните три години - Кирил Десподов.

Както е известно, “лъвовете " записаха първа победа под управлението на Илиан Илиев и първа изобщо от ноември 2022 година

" Важното е, че победихме, защото неналичието на триумфи тежеше на момчетата и тима. Играта ще я подобряваме с мачовете, само че хубавото е, че отборът победи, с цел да излезе от тази психическа дупка, която беше влезнал. Казвах го и преди, споделям го и в този момент, този тим е по-добър от показаните резултати и това ще се види ”, съобщи Иванов пред Sportal.bg.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР