Новият политически проект "Републиканци за България", начело с Цветан ЦветановЦветан

...
Новият политически проект "Републиканци за България", начело с Цветан ЦветановЦветан
Коментари Харесай

Атанас Камбитов сигурен в успеха на Цветанов и Републиканци за България

Новият политически план "Републиканци за България ", отпред с Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, ще бъде сполучлив. Сигурен съм! Така някогашният кмет на Благоевград Атанас Камбитов разяснява основаването на партията на някогашния втори в ГЕРБ.

Не от дълго време самият Камбитов също напусна ръководещите и последва Цветанов.

"Защото познавам хората, с които сме дружно, тъй като зная по какъв начин работят и тъй като идеята е една! Всички почтени и сполучливи българи (у нас и по света), искащи смяна, искащи да създадат България просперища, сигурна страна и почитан член на евроатлантическото семейство! ", написа във фейсбук Камбитов.

Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се раздели публично с ГЕРБ през лятото. До този преломен миг се стигна след раздор в връзките му с премиера Бойко Борисов след Апартамент Гейт. Цветанов учреди новата си партия през вчерашния ден в НДК.



Сред главните цели на партия са: гарантиране на гражданските права на територията на Република България и Европейския съюз, обезпечаване на равни благоприятни условия за всички хора, повишение на качеството на живот и обезпечаването на опция за ускорено икономическо развиване на обособените райони.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР