Новият пикап Toyota Hilux Champ, който е производствена версия на

...
Новият пикап Toyota Hilux Champ, който е производствена версия на
Коментари Харесай

Toyota представи нов пикап за $13 000 - видео

Новият пикап Toyota Hilux Champ, който е индустриална версия на концепцията Toyota IMV, излиза на пазара. Hilux Champ ще се предлага в две версии с дължина 4979 и 5300 мм. Пикапът има банален външен тип, а предната му част е направена в стила на Land Cruiser.

Има солиден пластмасов бодикит, плоско предно стъкло и правоъгълни халогенни фарове. Товарната платформа на автомобила може да бъде приспособена за всевъзможни цели - от микробус до автосалон или мобилен дом.

Toyota Motor ще предложи повече от 100 аксесоара, които могат да трансфорат Hilux Champ в машината на вашите фантазии. Кабината може да бъде единична или двойна, оборудването й включва аналогово арматурно табло и брандиран волан, само че няма мултимедийна система. Функциите се ръководят с физически бутони. Има електрически прозорци и няколко отделения за предпазване.



Toyota Hilux Champ се основава на опростена версия на основаната на рамка IMV архитектура, която е в основата на елементарния Hilux. Пикапът ще се предлага с три разновидността на мотора – 2,0-литров бензин (1TR-FE) със 137 к.с., 2,7-литров бензин (2TR-FE) със 164 к.с. и 2,4-литров турбодизел (2GD-FTV) със 148 к.с.

Базовият мотор е комбиниран с петстепенна механична трансмисия, до момента в който другите два са съчетани с шестстепенна автоматизирана, предаването е задно. Автомобилният производител към този момент приема поръчки за новия пикап. Цената му стартира от 13 хиляди $.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР