Новият официален фенклуб на Милан в България стартира своята кампания

...
Новият официален фенклуб на Милан в България стартира своята кампания
Коментари Харесай

Новият фенклуб на Милан в България с ударно начало

Новият формален фенклуб на Милан в България започва своята акция за набиране на членове за сезон 2017/2018. Въпреки компликациите на „ росонерите “ в последните години, почитателите на тима в България не стопират да го поддържат и съумяха да се обединят в сложния миг.

Фен Клуб Милан България (Milanisti Bulgaria) публично е част от AIMC (Associazione Italiana Milan Clubs) и има регистрация в българския съд.

Кампанията ще продължи до 8 декември, като единствено за първата седмица към този момент има регистрирани и платили 150 индивида. Членският импорт е единствено 30 лв. за пълнолетни и 20 лв. за лица под 18 години. Всеки, който желае да се записва би трябвало да пусне поръчка на уеб страницата на фенклуба - milan-bulgaria.net и по-късно да заплати членския импорт по банковата сметка на клуба.

източник: milan-bulgaria.net

Всеки нов член получава членска карта с данните на притежателя, тениска с логото на фенклуба, стикери и преимущество при закупуване на билет при проведени визити. След края на акцията 10 индивида изтеглени с чоп ще получат картичка с подпис от легендата Франко Барези. Първите 100 регистрирани члена във фенклуба получават раници (мешки) предоставени от AIMC.

Това е и единственият фенклуб на Милан в България, който стартира да набира известност още преди година с организация на сбирки във всички огромни градове за гледане на мачовете на обичания тим. След това Milanisti Bulgaria проведоха посещаване на мач в Румъния за третия прелиминарен кръг на Лига Европа, където пътуваха над 100 индивида от България да поддържат „ росонерите “. Активностите на фенклуба не стопират до тук. В съвсем всички огромни градове се провеждат сбирки на почитатели за гледане на мачовете. В София, Русе и Варна миланистите вземат участие в разнообразни шампионати по мини футбол и други начинания.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР