Новият наставник на Ювентус Маурицио Сари е телефонирал на приоритетната

...
Новият наставник на Ювентус Маурицио Сари е телефонирал на приоритетната
Коментари Харесай

Сари провел личен разговор с Пол Погба

Новият ментор на Ювентус Маурицио Сари е телефонирал на предпочитаната трансферна цел пред клуба Пол Погба, съобщи „ Тутоспорт”. По този метод италианският ментор, който беше публично показан в четвъртък, е опитал да форсира договарянията.

Наскоро 26-годишният Погба, който се явява най-скъпата покупка в историята на Манчестър Юнайтед, приказва намерено за това, че е пристигнал момента, в който да се насочи към нов план. Реал Мадрид и Ювентус са най-сериозните претенденти за подписа на международния първенец, като огромният коз на „ белия балет” е наличието на Зинедин Зидан като старши треньор.

Очевидно Ювентус е опитал да отстрани най-малко това предимство на испанския исполин, като Сари очевидно е имал задачата да изясни на Погба персонално какъв брой доста го желае в редиците си. Не е изключено френският халф да е получил и избрани гаранции, но последното остава в областта на спекулациите.

На Острова смятат, че 20-кратните първенци на Англия правят оценка Погба на 150 милиона паунда и нито цент по-малко, което би се явило сериозен проблем както за Реал, по този начин и за Ювентус. Полузащитникът има 178 мача за Ювентус в интервала 2012-2016, преди да се върне при „ алените дяволи”. Миналият сезон 2018/2019 беше най-хубавият в персонален проект за Погба с 16 гола и 11 асистенции.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР