Новият нападател на Челси - Тимо Вернер, разкри, че основната

...
Новият нападател на Челси - Тимо Вернер, разкри, че основната
Коментари Харесай

Тимо Вернер разкри какво го е накарало да избере Челси

Новият нападател на Челси - Тимо Вернер, разкри, че главната причина да се съгласи да премине в Челси е мениджърът Франк Лампард. Германецът към този момент направи първа подготовка със " сините ".

" Той беше основната причина. Говорихме си доста за неща като схемата, по какъв начин той желае да играем, по какъв начин мен ме вижда в играта и по какъв начин схемата ще ми приляга. Той е доста прелестен човек, който освен ми сподели какво желае от мен като футболист, само че и желае да ми помогне като човек. Сега ме познава малко по-добре, а нещата сред нас се получават доста добре, като съм благополучен да бъда тук ", стартира Вернер.

" Когато имаш избор да си тръгнеш от остарелия клуб и да отидеш в огромен подобен като този, за мен това беше сбъдната фантазия, тъй като Челси е доста огромен клуб. Знам за играчите от предишното, които завоюваха Шампионската лига с Дидие Дрогба, новия ми управител Лампард и техническия консултант Петер Чех. Това е като дребна фантазия за мен, само че аз не желая да стана същия футболист като тях, а да бъда част от една нова епоха тук, тъй че ще играя, с цел да се пробвам да давам най-хубавото от себе си ".

" Стилът на Премиър лийг е доста скоростен, а моята специфичност е, че съм в действителност бърз и по тази причина си мисля, че съм съвършен за тукашната игра. Това е друго състезание в друга страна, тъй че мога да се подобря, с цел да доближи друго равнище. Това са аргументите да дойда във Висшата лига и Челси. Ще се опитам да вкарам допустимо най-вече голове за тима, най-много поради това ме привлякоха - с цел да донеса със себе си головете ми от Лайпциг и може би да отбележа повече, в сравнение с там ", сподели още Вернер пред клубния уебсайт.
 Тимо Вернер организира първа подготовка с Челси
Тимо Вернер организира първа подготовка с Челси

" Моят нов дом ", написа нападателят
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР