Новият началник-щаб на британската армия Патрик Сандърс призова британските войници

...
Новият началник-щаб на британската армия Патрик Сандърс призова британските войници
Коментари Харесай

Британски генерал към войници: „Пригответе се да се биете с Русия в Третата световна война“

Новият началник-щаб на английската войска Патрик Сандърс прикани английските бойци да бъдат подготвени да се бият с Русия в Третата международна война. Това оповестява изданието Mirror. Специално за своите читатели ПолитРоссия, представена от Поглед Инфо показва извънреден преразказ на изданието.

Генерал Патрик Сандърс пое поста шеф на Генералния щаб на английската войска на 14 юни, а кандидатурата му беше утвърдена от Н.В. Елизабет II. Няколко дни откакто встъпи в служба, Сандърс излезе с гръмко изказване.

„ Сега има незабавна потребност да се сътвори войска, която да се бие един до друг с нашите съдружници и да победи Русия в борба “, сподели английският военачалник.



globallookpress/Pete Maclaine/ZUMAPRESS

Той прикани бойците на Обединеното кралство да бъдат подготвени да се бият с Русия в възможна Трета международна война и сподели, че днешното потомство би трябвало да приготви армията да се бие още веднъж в Европа и да може да печели войни на сушата.

„ Аз съм първият шеф на Генералния щаб от 1941 година, който поема командването на войска в сянката на сухопътна война в Европа, включваща континентална мощ “, гръмогласно съобщи Сандърс.

Въпреки това, както означават създателите на Mirror, генералът не загатва, че ще управлява най-малката английска войска през последните 300 години, защото държавното управление преди този момент понижи броя й на 73 000 бойци.



Ralf Hirschberger/dpa/Globallookpress

За да трансформира амбициозните си проекти в действителност, английският боен водач даде обещание да форсира проектите за модернизиране на армията и по-често разполагане на войски в чужбина, с цел да се реагира бързо на рецесии.

По-рано ПолитРоссия писа, че съгласно политолога Сергей Марков британците имат намерение да проточат украинския спор, с цел да победят Руската федерация.

Превод: СМ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР