Новият мениджър на Ливърпул - Арне Слот даде обширна пресконференция,

...
Новият мениджър на Ливърпул - Арне Слот даде обширна пресконференция,
Коментари Харесай

Арне Слот опита да впечатли при първата си среща с медиите: Ливърпул ще става все по-добърц

Новият управител на Ливърпул - Арне Слот даде обширна конференция, в която приказва за Юрген Клоп, наследството, което е получил и упованията за новия сезон.

" Мисля, че не става въпрос за това, което ви споделям в този момент. Това, което направи Юрген Клоп е особено, беше усещането, което остави след себе си. Той сподели, че е естественият, само че почитателите го виждат по друг метод. Това, което направи за клуба, беше повече от обикновено.
 Арне Слот със залп по Висшата лига
Арне Слот със залп по Висшата лига

Ето детайлности

За нас е значимо да се подобряваме. Можете да очаквате други тимове да станат по-добри. Това е задачата, която имаме. Ще отнеме известно време, с цел да се срещнем с всичко. Ще употребявам времето си, с цел да приготвя тима по допустимо най-хубавия метод за първия мач. Една от аргументите да бъда определен за нов управител на Ливърпул е, че стилът ни на игра не е толкоз друг. Искаме почитателите да дойдат на стадиона и да видят тим с доста сила. Това е, върху което съм фокусиран най-вече.

Харесва ми да виждам положителни играчи. Дали са остарели или млади, няма толкоз огромно значение. Винаги е добре за един тим, когато идват млади играчи от академията. Това носи сила на клуба. В последна сметка всичко опира до качеството. Справиха се в действителност добре. Ако продължат да го вършат, ще има късмет и те да играят в първия тим. Ще бъде мъчно да вляза в обувките на Клоп, само че получавам в наследство тим с нрав на победител. Една от аргументите да дойда тук е, че усещам, че имаме в действителност добър екип.

Говорили сме за доста неща с Юрген Клоп, само че те си остават сред нас. Неговите думи за мен бяха доста специфични. Имах шанс във Фейенорд, че пееха за мен. Феновете, които към този момент пеят за мен, е положително начало, за което благодаря на Юрген.

Искам Върджил ван Дайк да завоюва Евро 2024. Той ще се върне и всички тези играчи желаят да завоюват. Всички те имат този апетит за победа. Надявам се Коди Гакпо да се ускори още повече. Надяваме се да забележим Нидерландия да играе с Англия на полуфиналите. Коди прави доста добър шампионат, сигурно.

Като управител си лягаш и мислиш какво ще правиш. Какво ще кажеш на играчите. Мислим за тактическата дъска, срещаме играчи. За мен не става въпрос да бъда правоприемник на Юрген. Това е методът, по който подобавам към играчите и екстрахирам най-хубавото от тях. Бил съм два пъти на " Анфийлд ". Веднъж гледах мач като почитател, а другият път бе, когато ме оповестиха за нов треньор на Ливърпул.

Искам Ливърпул под мое управление да играе в система 4-2-3-1, само че обичаната ми групировка е 4-3-3. Очакваме още двама да се причислят. Още няколко известия ще има в близко бъдеще ", разяснява още той.
 Моуриньо се прицели в нападател на Ливърпул
Моуриньо се прицели в нападател на Ливърпул

Преговорите са започнали
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР