Новият коронавирус е послужил като вдъхновение за нов сценарий, дело

...
Новият коронавирус е послужил като вдъхновение за нов сценарий, дело
Коментари Харесай

Коронавирусът вдъхнови Командарев за нов сценарий - slava.bg

Новият ковид е послужил като ентусиазъм за нов сюжет, дело на филмовия режисьор Стефан Командарев.

Авторът на "Посоки " се е възползвал точно от времето, което му даде изключителното състояние, с цел да налее и на хартия концепциите си за идващ филм. Заедно със фамилията си той се е изолирал в пазарджишкото село Равногор.

Режисьорът признава, че точно работата съгласно него е най-хубавото лекарство в такава обстановка. Ето за какво той наблегнал върху основаването на сюжета, брачната половинка му съветвала пациенти онлайн, а децата учели на компютрите.

Само преди дни филмът на Командарев "В кръг " сграбчи двете огромни награди на тазгодишното издание на фестивала goEast във Висбаден, Германия. Лентата, въодушевена от родната полиция, си „ потегли “ с огромния приз Златна Лилия за на-добър филм и оценката на рецензията ФИПРЕССИ.

"Фестивалът във Висбаден е с обичаи, към този момент трети път спечелвам там. Сега взеха истинското решение да се гледат филмите онлайн. Дори и награждаването бе онлайн ", изясни режисьорът пред Нова телевизия.

Припомняме, че "В кръг " е вторият филм от плануванаъа трилогия за колите, които могат да бъдат срещнати из улиците на нощна София. След таксиметровите коли и патрулките, ред е Командарев да се посвети и на колите за спешна помощ. Дали планът ще съчетае история за медицинските служащи и ковид следва да разберем.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР