Новият кмет на Пловдив разкри своята стратегия.Успехът ни се дължи

...
Новият кмет на Пловдив разкри своята стратегия.Успехът ни се дължи
Коментари Харесай

Костадин Димитров обясни как станал кмет на Пловдив

Новият кмет на Пловдив разкри своята тактика.

Успехът ни се дължи на позитивната акция, която организирахме. Посланията, които отправихме, бяха доста ясни, само ние имахме стратегия. Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия определеният за кмет на Пловдив претендент на ГЕРБ Костадин Димитров.

Попитан за коментар на поддръжката на втори тур от претендента за кмет Славчо Атанасов, който отпадна на първия тур и се беше оповестил като герой против модела на ръководство на ГЕРБ, Димитров съобщи: " Благодаря на всички, които ни поддържаха. Аз не връщам протегната ръка, простирам и аз своята и благодаря за поддръжката ".

Подкрепата, която ми беше гласувана от разнообразни партии, е без ангажименти, добави той.

Имаме безапелационна победа, екипът ни ще бъде образуван най-вече от членове на партията, означи новият кмет на Пловдив.

През цялото време говорихме за стратегия и за управнически решения, за визия за решение на проблемите на жителите ни. Планираме естествените дадености на града ни да се употребяват по-засилено. Ще бъдат назначени и отговорници за огромните поправки, които са стартирани в града, уточни Костадин Димитров, написа novini.bg.

Той разяснява още, че от ГЕРБ ще работят за това общинските съветници от останалите политически сили да поддържат предложенията на партията за решение на едни от главните проблеми на Пловдив - запушване, превоз, презастрояване, непорочност.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР