Новият капитан на България за Купа „Дейвис Теодор Бачев обяви

...
Новият капитан на България за Купа „Дейвис Теодор Бачев обяви
Коментари Харесай

Обявиха разширения състав на националния ни тим по тенис

Новият капитан на България за Купа „ Дейвис " Теодор Бачев разгласи разширения състав на националния тим за идния плейоф с Мексико. Мачовете са на 5 и 6 март в зала „ София " и при победа нашите съвсем несъмнено ще се снабдят с историческа промоция в Световна група I.

Националите ни ще бъдат водени от Димитър Кузманов, който през днешния ден се изкачи до №265 в международната класация. Мико игра два следващи четвъртфинала на шампионати „ Чалънджър " в ЮАР, а през януари стигна втори кръг на шампионата на АТР в Анталия.

Още двама от героите в Анталия ще бъдат разполагаем на Теодор Бачев: Адриан Андреев (осминафиналист на шампионата на АТР и първенец в конкуренция на ITF) и Габриел Донев, който след полуфинала на ITF предходната седмица се чака да скочи с към 100 места в ранглистата идния понеделник.

В селекцията са още Александър Лазаров, Александър Донски и Васко Младенов, като последните двама ще се концентрират върху подготовката за двойката.

България има право да номинира пет индивида за мачовете с Мексико, като в деня на тегленето на жребия (4 март) могат да бъдат направени до две промени в първичната селекция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР