Новият изпълнителен директор на Левски Иво Ивков сподели първо мнение

...
Новият изпълнителен директор на Левски Иво Ивков сподели първо мнение
Коментари Харесай

Новият шеф на Левски Иво Ивков има план за спасението на клуба

Новият изпълнителен шеф на Левски Иво Ивков показа първо мнение откакто стъпи в служба. Юристът бе показан от Наско Сираков на специфична конференция.

" Аз съм отдаден на синята идея от много години. Тогава записах първото акционерно сдружение. Повече от 20 години съм работил с 8 президенти на клуба, имало е доста премеждия. Вярвам, че всеки един човек може да удостовери, че аз съм постоянно бил отсреща. В юридически аспект съм помагал и съм бил зад сцената. Повечето левскари ме познават. Имам един 18-годишен опит в Апелативната комисия на УЕФА. Това ми даде доста познания, аз да следя какво се случва в европейския футбол. Това ми даде контакти с изключителни хора. За мен по-важно е какво се случва с клуба в този момент.
 Наско Сираков показа новия УС на Левски и разгласи: Трябва да мислят и работят 24 часа за клуба
Наско Сираков показа новия УС на Левски и разгласи: Трябва да мислят и работят 24 часа за клуба

Ивайло Ивков, Даниел Боримиров и Радослав Разпопов са новите имена

От януари 2020 се намираме в невиждана обстановка и по този начин до през днешния ден. Необходими са ограничения. Амбициозна задача за нас е да стартираме по проект незабавно. Трябва да върнем Левски на мястото, което му се поставя и това да стане непрекъсната големина. Ние постепенно забравяхме кои сме, освен като клуб, само че и като общественост от милиони.

Първо би трябвало да реализираме финансова непоклатимост. Необходимо му е усъвършенстване на приходите. Палмс бет ни оказва помощ доста и поддържа. Необходимо ни е да притеглим още сътрудници. Това няма да стане с лозунги от предишното. Решаваща си остава ролята на почитателите. Те са нашата упора и цел. Прозрачност в разходната част. Новият УС би трябвало бързо да завоюва доверието на левскарите. Считам, че нямаме право на неточности. Вторият ни приоритет е да се върне европейската атмосфера на " Герена ", Да върнем напълно публиката. Това става с добър футбол. Това ще стане с най-подходящия треньор на Левски, който е сега. Пълно доверие. Г-н Сираков е незаменима фигура. Трябва да работим в една посока ", съобщи Иво Ивков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР