Новият Hilux GR Sport e вдъхновен от успехите на версията

...
Новият Hilux GR Sport e вдъхновен от успехите на версията
Коментари Харесай

Нова Toyota Hilux GR Sport е достъпна за поръчка в Европа

Новият Hilux GR Sport e въодушевен от триумфите на версията за надпревари в пустинята. През лятото на 2022 година моделът ще бъде пуснат в продажба в Европа на цени от 60 035 евро бруто, книгите за поръчки към този момент са отворени.

Автомобилът с висока проходимост генерира мощ от 150 кВт/204 к.с. от работен размер от 2,8 литра и развива въртящ миг от 500 Нм. Hilux GR Sport се предлага извънредно с двойна кабина и резервира опциите за товарене на индустриалната версия. 3,5 тона товар на ремарке и един звук потребен товар акцентират неговата еластичност.

Ключовата характерност на осъвремененото окачване е въвеждането на нови еднотръбни амортисьори и нови предни пружини. Еднотръбната структура разрешава по-голяма повърхност на буталото за по-добри характерности на обезценка, с по-бърза реакция и по-добро разпръскване на топлината. В същото време качеството на маслото вътре се резервира даже при тежка приложимост.

Предните винтови пружини са настроени да бъдат по-твърди и, сходно на новите амортисьори, са боядисани в алено, с цел да подчертаят специфичния GR темперамент, джантите са 17-ки, алуминиеви.

В съпоставяне със серийната Toyota Hilux, тези промени водят до доста усъвършенствано ръководство, по-лека реакция на кормилото, по-добра непоклатимост по права линия, по-малко придвижване на купето и повече чувство за сцепление на задните колела.

Новата конфигурация също по този начин доста усъвършенства комфорта на возене, с по-бърз отговор на високочестотни трептения, повече изхабяване и затова по-добро усвояване на ударите и надзор на придвижването на автомобила.

Отвътре и извън Hilux GR Sport е в типично спортния GR дизайн, начело заздравен от новите, по-големи рамки на фаровете за мъгла. Черната решетка се отличава със специфичен мрежест дизайн и отличителна хоризонтална централна линия с класическия надпис Toyota на мястото на марката, което е респект към предшественика му от началото на 80-те години.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР