Новият главен консултант на ЦСКА Люпко Петрович даде повече яснота

...
Новият главен консултант на ЦСКА Люпко Петрович даде повече яснота
Коментари Харесай

Люпко Петрович: Нямаше да си тръгна от "Левски", ако се чувствах добре

Новият основен съветник на ЦСКА Люпко Петрович даде повече изясненост по отношение на това какви функционалности ще извършва на " Българска войска ". Той проучва и равенството 1:1 в дербито против първенеца " Лудогорец " и отвърна на нападките от страна на почитателите на " Левски " и Георги Иванов–Гонзо.
Люпко Петрович стартира работа в ЦСКА Сръбският експерт ще бъде съветник на "червените "
" С каквото мога, ще оказа помощ на ЦСКА. Моята задача в бъдеще е това. Как ще го направя, ще видите. Нямам апетити към треньорското място. Имам огромен опит. Работил съм на четири континента, в 20 страни. Искам да предам своето познание, а имам доста от него. Искам да оказа помощ и да тръгне ЦСКА нагоре. Работил съм постоянно моят тим да е първенец и да печели мачовете си. В " Цървена Звезда ", в " Левски " съм работил по подобен метод, по този начин ще работя и тук. Моята основна задача в този момент е да работя за ЦСКА и да направя всичко допустимо за купата. Не мога да приказвам в този момент, не познавам нито футболистите, нито нищо. Говорили сме за другите неща, разясняваме с Ел Маестро, не сме говорили кой да играе, кой не. Все още не познавам 100% от футболистите ", сподели Люпко Петрович след срещата на " Армията ".
Петричев: Срещу " Лудогорец " се води агитация в жанр " Гьобелс " Според изпълнителния шеф на "орлите " ЦСКА пробва да измести фокуса от личните си проблеми
71-годишният сърбин разяснява и мача с " Лудогорец ".

" Съдийството беше доста по-обективно, в сравнение с със " Славия ". Тогава не даде съдията пет дузпи, както и два червени картона за съперника. Днес са дребни грешките, само че мисля, че беше доста по-различно против " Славия ". Не мога да кажа, че някой тим имаше доста положения. И единият, и другият тим можеше да завоюва, и да загуби. Беше дерби, а в едно дерби побеждава този, който има повече предпочитание. Играчите тичаха, бориха се, дадоха всичко от себе си. Познавам доста добре " Лудогорец ", само че в това дерби би трябвало да има повече заряд. Играчите на ЦСКА въпреки всичко съумяха да изравнят и да не изгубят. Мисля, че " Лудогорец ", в случай че му извадим Марселиньо и бързия състезател отдясно, всички останали са като в другите тимове. Те към този момент не са толкоз заплашителен тим, както беше преди 1-2-3 години по-назад. Кирил Десподов е добър футболист и е несъмнено, че евентуално ще се продаде добре на открито ", добави Петрович.
Пламен Марков пред bTV: ЦСКА желае транспарантно осъществяване на шампионата (ВИДЕО) Изпълнителният шеф на "червените " с изявление по време на днешния митинг
Той разяснява и нападките от страна на " Левски ". Петрович три пъти е бил начало на " сините " и по тази причина получи сериозна рецензия за решението си да оказва помощ на " алените ".

" Какво като са ме нападнали почитателите на " Левски "? Това си е техен проблем. Аз да се усещах добре в " Левски " преди, не бих си тръгнал. Тогава подадох оставка след 10 мача без нито една загуба. Имаше хора, които ме търсеха, само че просто споделих: " Стоп! ". Това беше. Бях преди всичко, когато си потеглих. Да ме желаеха доста, нямаше да си потегли. Ел Маестро е надарен треньор, мисля, че работи доста добре. Знам, че не е спечелил нито един от огромните мачове, само че няма в този момент да приказвам по този въпрос. Ще забележим какво ще се случи. Футболът е най-интересният спорт на света и всичко допустимо може да се случи ", приключи Люпко Петрович.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР